Nije perika: Miljana Kulić rekla zbogom tamnoj kosi, sada je možete zvati plavušom FOTO

26.02.2023

20:00

By

kosa miljane kulić

Kosa Miljane Kulić privukla je veliku pažnju javnosti

Miljana Kulić i njen turbulentni ljubavni život iz dana u dan intrigiraju domaću javnost. Nakon što je ostavila Bebicu i vratila se bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, aktuelna zadrugarka doživela je veliko razočaranje, a ubrzo je usledio i krah ljubavi. Iz, kako je sama navela, inata Kulićeva je dala Nenadu još jednu šansu, ali to nije potrajalo, pa je donela odluku da ga ponovo ostavi i promeni svoj život iz korena. Prva na listi našla se kosa Miljane Kulić koja od danas više nije ista.

Kosa Miljane Kulić više nije ista

Naime, aktuelna zadrugarka posetila je frizerski salon koji se nalazi u sklopu imanja u želji da promeni boju kose. Ona se, naime, ofarbala u plavo i skratila je kosu, a da joj promena i te kako prija svedoči osmeh koji nije skidala sa lica.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Evo šta su Miljana i Zola radili nakon izlaska iz Zadruge, kamera sve zabeležila

kosa miljane kulić

Kosa Miljane Kulić izazvala je podeljena mišljenja na društvenim mrežama. Dok jedni misle da joj nova boja odlično stoji, drugi smatraju da Miljana nije dobro od raskida sa Zolom i da je iz nemoći promenila frizuru, te da joj je pomoć stručnog lica neophodna kako bi prevazišla ove teške trenutke.

Pročitajte: Ivan Marinković oduzima Miljani dete, Marija Kulić očajna – Njega sin ne zanima..

kosa miljane kulić


SLIKE: Bojan Vuković. Youtube printscreen

Još iz kategorije