Komšije razvezale jezik: Ovo je dom Barbare Bobak, niže hitove, a ovde živi

21.12.2023

15:00

By

Dom Barbare Bobak

Dom Barbare Bobak se nalazi nadomak Novog Sada

Pevačica Barbara Bobak je u javnosti postala poznata zbog veze sa Darkom Lazićem. Međutim i nakon njihovog raskida, ona je doživela pravi bum na estradi zbog svojih glasovnih mogućnosti.

Dom Barbare Bobak

Dom Barbare Bobak pred kamerama

Krenula je da ređa hitove, publika je u pravom smislu te reči poludela za njom, ali malo se zna o njenom privatnom životu nakon raskida sa Lazićem.  O svom privatnom životu gotovo da ne otkriva ništa, a sada smo prvi put mogli videti kako izgleda njena kuća u kojoj je provela detinjstvo.

Dom Barbare Bobak

Naime, ekipa „Paparazzo lova“ usnimila je dom pevačice u Futogu, gde je odrasla. Komšije su bile vema ljubazne, te su rado otkrili lokaciju, a po svemu sudeći, mladu pevačicu svi obožavaju i veoma su ponosni na nju.

 


Dom Barbare Bobak

Podsetimo, nedavno smo imali prilike da po prvi put u javnosti vidimo oca Barbare Bobak, koji ćerku uvek prati na nastupima. On je tokom svog prvog televizijskog pojavljivanja otkrio da nije ni sanjao da će mu se ćerka baviti ovim poslom, ali da joj je svakako bezrezervna podrška.

Pročitajte: Lazićeva bivša propala, raskid je dokusurio-Pogledajte kako sada izgleda Barbara Bobak FOTO

Dom Barbare Bobak

– Ja sam uvek iza kulisa i radim sve ono što se ne vidi. Bilo nam je svima čudno kada je odlučila da se bavi muzikom, jedno su želje nas roditelja, drugo dece. Prvi put kada sam video kako to radi i koliko je srećna kada peva, kupila me je – rekao je on za domaće medije.

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen

Još iz kategorije