Lazićeva bivša propala, raskid je dokusurio! Pogledajte kako sada izgleda Barbara Bobak FOTO

01.04.2023

13:00

By

izgled barbare bobak

Izgled Barbare Bobak više nije isti, slika sve govori

Pre nego što je pronašla svoje mesto na estradnom nebu, pevačica Barbara Bobak pojavila se u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda„, gde se nije baš proslavila. Međutim, nakon što je njena veza sa pevačem Darkom Lazićem izašla na videlo, ona se munjevitom brzinom popela na sam vrh naše muzičke scene.

Izgled Barbare Bobak šokirao javnost

Nakon turbulentnog odnosa poznatog para, usledio je raskid. Pevačica je nakon kraha ljubavi rešila da se pozabavi sobom i podvrgne se estetskim korekcijama, a novi izgled Barbare Bobak dopao se i njenim pratiocima kojima se pohvalila na društvenim mrežama.

– Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu -napisala je Barbara tada.

Pročitajte: Barbara Bobak progovorila o Darku Laziću i novoj devojci- Mržnja izjeda čoveka

izgled barbare bobak

Međutim, Barbaru smo nedavno uhvatili na aerodromu kada se vratila sa tezge i jedva smo je prepoznali. Dok Darko Lazić cveta u novoj ljubavnoj vezi, Barbara Bobak više nije ni nalik onoj atraktivnoj ženi kakva je nekada bila! Ranije je uglavnom nosila miniće i bila je uvek tip-top sređena, a sada je bleda kao krpa i još su je “napale” bubuljice.


Pročitajte: Osveta se služi hladna- Barbara Bobak išla kod vračare zbog Darka Lazića, ovo su detalji

izgled barbare bobak

Kada je videla našeg paparaca, Barabara je pokušala da sakrije lice prilično svesna da ne izgleda reprezentativno. Ipak, nije joj pošlo za rukom da pobegne od objektiva, a izgled Barbare Bobak ne prestaje da se komentariše.

Pročitajte: Pomirili se Darko Lazić i Barbara Bobak- Pevač objavio fotku pevačice, ona nije ostala ravnodušna

izgled barbare bobak

Da podsetimo, Barbara je nakon raskida sa popularnim pevačem govorila da je rastanak nije pogodio, kao ni to što je našao novu devojku:

– Super sam. Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim. Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu – izjavila je ona svojevremeno za domaće medije.

Pročitajte: Pukla bruka- Darko Lazić varao devojke sa Katarinom, Barbara i Marina spremaju osvetu

izgled barbare bobak

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije