Ima se može se: Marija Šerifović pokazala novi auto, besna mašina od 200.000 evra, a tu je i Popovićev Ferari FOTO

27.03.2024

20:03

By

Marija Šerifović kupila novi auto

Antonio Ahel/ATAImages.

Marija Šerifović

Marija Šerifović kupila novi auto

Pevačica Marija Šerifović danas je na snimanje emisije Zvzde Granda došla u svom novom četvorotočkašu što nije moglo da prođe neopaženo. Iako je pokušala da prođe neopaženo, svima je za oko zapalo da je Marija Šerifović kupila novi auto.

Marija Šerifović kupila novi auto, a tu je i Popovićev Ferari

Naime, Marija je danas na snimanje stigla u novom BMW koji košta oko 200.000 evra te je sam njegov izgled impozantan i nije mogao da ostane neprimećen.

Pevačica je na snimanje došla veoma raspoložena i nasmejana, na šta verovatno najviše ima uticaja i mali Mario od kog se retko kada odvaja, ali i besna mašina koju sada vozi i u kojoj zajedno sa sinom uživa.

Marija Šerifović kupila novi auto

Marija ŠerifovićAntonio Ahel/ATAImages.

Inače, kao što je poznato Marija je bila i na odmoru sa sinom Mariom, mamom Vericom i drugaricom Jovanom Pajić, te je i to verovatno razlog za dobro raspoloženje jer je pevačica napunila baterije i spremna je za nove poslovne obaveze.

Osim Marije, koja se pojavila u novoj besnoj Mašini i Popović je taj koji može da se pohvali svojim luksuznim automobilom.


Pročitajte i: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar

Naime, danas je ispred studija bio parkiran i njegov luksuzni automobil marke Ferari uz koji je Popović ranije i pozirao.

Popović inače u svojoj garaži ima kolekciju automobila, a kako je ranije prčao ljubav prema četvorotočkašima je od ranije.

Marija Šerifović kupila novi auto

Saša PopovićAntonio Ahel/ATAImages.

– Sve je počelo osamdesetih godina, kad smo jako mnogo para zarađivali. Mnogo. Zarađivali smo milione. Međutim, nije bilo povoljnih mogućnosti za investiranje novca u nekretnine, pa sam mogao da ulažem samo automobile – rekao je Saša ranije.

Inače, kako se pominje u medijima u Sašinoj kolekciji nalaze se „porše“, tri BMW-a i dva „mercedesa“, ali i skromniji automobili poput „smarta“ koji mu odgovaraju za gradsku gužvu.

Još iz kategorije