Javnost u neverici: Sloba Vasić neprepoznatljiv nakon operacije želuca, nove fotografije šokirale sve

01.12.2023

11:12

By

Fizički izgled Slobe Radanović

Fizički izgled Slobe Radanović nakon operacije zaintrigirao sve

Pevač Sloba Vasić se nedavno odlučio na operaciju želuca kako bi skinuo višak kilograma. Međutim, nakon toga on se gorko pokajao zbog te odluke, a pre nekoliko je otkrio medijima šta se u njegovom životu promenilo od kako je uradio ovu intervenciju.

Fizički izgled Slobe Radanović

Antonio Ahel/ATAImages

– Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi re rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca, i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana – rekao je Sloba Vasić, pa objasnio:

– Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahvat nije za mene. Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba – zaključio je tada pevač.

Pročitajte: Sloba Radanović podelio srećne vesti- Porodica zbog koje je Srbija plakala je konačno radosna

Fizički izgled Slobe Radanović

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon oporavka pevač se vratio normalnom životu i sa suprugom Jelenom pokrenuo je novi biznis. Oni su danas otvorili stomatološku i estetsku kliniku ispred koje su nasmejano pozirali, a fizički izgled Slobe Vasića pokrenuo je lavinu komentara.


Pročitajte: Sloba i Jelena uplakani zbog sina- Oglasili se potresnim rečima pa rastužili sve FOTO

Fizički izgled Slobe Radanović

Antonio Ahel/ATAImages

Mišljenja su podeljena oko Slobinog novog izgleda. Jedni smatraju da je pevaču pomogla operacija, drugi da pod hitno treba da se baci na novu dijetu. Ipak to ga ne sprečava da uživa u porodičnoj oazi koju je stvorio sa suprugom Jelenom.

Još iz kategorije