Ovde Breskvica živi sa dečkom policajcem: Tek nedavno je otkrila i kako su se upoznali FOTO

28.02.2024

20:02

By

Breskvica prvi put posle PZE

Anđela Ignjatović Breskvica

Evo gde živi Breskvica sa svojim dečkom

Anđela Ignjatović Breskvica plasirala se sinoć u finale Pesme za Evroviziju, a njeni pregledi na jutjubu iz sekunde u sekundu rastu pa tako i važi za jednog od favorita koja bi mogla ove godine da nas predstvalja na glavnom takmičenju na Evroviziji.

Ono što sve osim pesme kojom je osvojila publiku zanima je i sa kim je u vezi ali i gde živi Breskvica jer o njenom privatnom životu se mnogo toga ne zna.

Jednom prilikom se i sama pohvalila na instagramu i otkrila gde živi Breskvica

Ako je suditi po fotografijama koje je i sama postavljala na društvenoj mreži instagram moglo bi se zaključiti da uživa u pravom malom raju, jer upravo tu gde je bazen na krovu, a oko njega travnjak, kao i mnogo luksuza, je mesto gde živi Breskvica.

gde živi Breskvica

Breskvicaprintscreen paparaco lov

Anđela je postala popularna pre nekoliko godina kada je zajedno sa bivšim dečkom Vojažem osvojila srca mlađe publike, a tada je počela i da zarađuje veće sume novca koje je pametno ulagala i kupila sebi nekretninu u kojoj sada uživa.

Breskvica i Vojaž su raskinuli u jednom trenutku uprkos popularnosti koju su zajedno imali, a ona je ubrzo pronašla novu ljubav i kako sama ističe trenutno je zadovoljna i uživa.


Gde živi Breskvica

Breskvicainstagram

Inače, Anđelu je jednom prilikom uhvatila i ekipa emisije Papraco lov pa se tako saznalo i gde živi Breskvica. Stan kojim se pohvalila na instagramu se nalazi u Žarkovu.

Inače, Breskvica se nigde ne pojavljuje sa svojim dečkom, a sada je u medijima isplivala informacija da je on zapravo policajac.

Pročitajte i: Prija ostala u šoku posle Filipovih reči: Brena se umešala u njihovu svađu

Inače, ona je nedavno progovorila o tome kako su se njih dvoje upoznali.

Moj momak ne želi da se pojavljuje u javnosti, prosto, jako mi smeta kada ljudi to ne mogu da poštuju. Ja shvatam da je to nekome i posao i sve, ali prosto, nije javna ličnost i ne želi da bude. Generalno sad nemam neke konkretno prednosti ili mane, prosto tako je kako je, meni je prelepo i to je najbitnije – istakal je Breskvica u emisiji „Balkanskom ulicom“ u kojoj je otkrila i kako su se upoznali:

– Joj, i to je bilo onako isto spontano. Mislim, mi smo se upoznali baš, baš, baš spontano. Ja sam sedala u svom autu na parkingu, naravno Meka, a on je znao za mene prosto neko duže vreme, tako mi bar priča, sviđala sam mu se ranije i eto, gledao je negde, želeo da me sretne i sreli smo se i slučajno smo se tako upoznali. I onda polako posle. Ali od prvog trenutka, od prvog trenutka kada sam videla rupicu…

Još iz kategorije