Zavirite u raskošnu vilu Ane Brnabić i Milice Đurđić u kojoj žive sa sinom: Pravi raj za malog Igora

07.06.2024

10:35

By

Dom Ane Brnabić

M.K./ATAImages

Dom Ane Brnabić njena je oaza mira

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, inače prva žena na državnoj funkciji koja se izjasnila kao pripadnica LGBT zajednice porodično gnezdo svila je sa doktorkom Milicom Đurđić, sa kojim ima sina Igora.

Dom Ane Brnabić okružen je prostranim dvorištem koje je idealno za druženje sa prijateljima

Dom Ane Brnabić, njene partnerke i sinnčića mesto je gde političarka pronalazi neophodan mir i spokoj i skuplja energiju za nove radne pobede.

Dom Ane Brnabić

Photo: M.M./ATAImages

Iako se trudi da svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti , među svoja četiri zida, poznato je da ona živi u raskošnoj vili na Dedinju koju je potpuno rekonstruisala i opremila perfektno.

Da je dom Ane Brnabić nekretnina kao iz bajke uverili smo se jednom prilikom putem društvene mreže Instagram, pa su tada svi znatiželjnici imali prilike da u isti zavire i saznaju gde političarka sa porodicom živi.

Dom Ane Brnabić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Fotografiju je podelio, niko drugi do predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se osim odlične saradnje i privatno druži sa predsednicom skupštine, pa je njegova poseta Ani osvanula na Instagramu i izazvala mnoštvo lajkova i komentara.

Veče je, po svemu sudeći proteklo u sjajnoj atmosferi, laganoj večeri i najverovatnije razgovorima i planovima za budućnost naše države, a ovo je ujedno bila prilika i da, koliko toliko, saznamo kako izgleda dom Ane Brnabić u Beogradu.

– Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedini problem je u tome što Ana, u stvari, ne jede, a ja ne mogu da odolim. Lep vikend! – napisao je Vučić u opisu fotke na kojoj se vidi prostrano i prelepo uređeno dvorište opasano zidinama, kako bi privatnost bila zagarantovana.

Pročitajte i – Kada je stigla Ana Brnabić svi su se okrenuli – Boja sakoa je apsolutni hit, a tek obuću da joj vidite…

To je ujedno i omiljeno mesto za igru Aninog i Miličinog sina, ali i njihovog ljubimca kog su davno udomile:

– Pre devet godina krenule smo na neki rođendan. Ja sam vozila auto, Ana je sedela na mestu suvozača. Ispred automobila je bukvalno izleteo pas. Zakočila sam i zaobišla ga.

Dom Ane Brnabić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Kažem Ani: „Neko će da ga pokupi, udariće ga kola. Izađi i uzmi ga”. Ona je izašla i pokupila ga. Ležao je na suncu, tako je dobio ime – ispričala je jednom prilikom partnerka Ane Brnabić, koja je po profesiji radiolog.

Inače, Ana Brnabić može da se pohvali i nepokretnom imovinom na hrvatskom ostrvu Krk gde poseduje kuću od 160 kvadrata, a koju je stekla pre nego što je počela da se bavi politikom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages/Instagram

Još iz kategorije