Kada je stigla Ana Brnabić svi su se okrenuli: Boja sakoa je apsolutni hit, a tek obuću da joj vidite…

02.06.2024

16:00

By

Stil Ane Brnabić

M.K./ATAImages

Stil Ane Brnabić neprestano je na meti komentara

Lokalni izbori održavaju se danas u Srbiji u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, kao i u većini vojvođanskih opština.

Stil Ane Brnabić jedinstven je i autentičan i nikog ne može ostaviti ravnodušnim

Glasačka mesta otvorena su  jutros u 7 i zatvaraju se u 20 časova, a predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić i potpredsednica Glavnog odbora SNS poranila je kako bi obavila građansku dužnost.

Ona se, naime oko pola 9 pojavila u Školi za dizajn na Savskom vencu kako bi glasala, te pozvala građane da ostvare svoje biračko parvo, a budući da svaki njen javni nastup privuče izuzetnu pažnju javnosti, ništa drugačiji slučaj nije bio ni sada.

Stil Ane Brnabić

Specifični modni ukus i stil Ane Brnabić neke su od stavki kojima se ona svakako izdvaja iz mase političarki koje se uglavnom u načinu oblačenja vode određenim kodeksima.

Pročitajte i – Skinula se i pokazala čime raspolaže – Ana Brnabić u kupaćem, pogledajte kako izgleda

Navikli smo da je uglavnom vidimo u poslovnim odelima koja su u skladu sa funkcijom koju obavlja, pa retko kada odstupa od prepoznatljivog stila u kojem se očito oseća najlagodnije.


Stil Ane Brnabić

Crne pantalone i klasična bela košulja i ovog puta bili su njen izbor, a kako bi razbila monotoniju celokupnog outfita Ana se odlučila za efektni bordo sako.

Stil Ane Brnabić

Sve ovo odlično je uklopila uz crne kožne cipele i kaiš u nijansi sakoa, a za izgled i stil Ane Brnabić ona je i ovog puta prikupila komplimente.

Stil Ane Brnabić

Iako bi mnogi voleli da je vide i u nešto ženstvenijem izdanju, većina se slaže da joj fazon kojem je verna ipak najbolje pristaje i da savršeno ide uz njen senzibilitet, pa i pored toga što političarka tvrdi da nije sve u modi, njen stil je svakako tema o kojoj se priča.

Pročitajte i – Tuga do neba – Ana Brnabić sa partnerkom Milicom na sahrani kraljice Elizabete II

Budući da iz praktičnih razloga retko ide u šoping, njena partnerka Milica, za koju kaže da ima super ukus pomaže joj oko autfita, koji se na kraju krajeva zasniva na dobrim i udobnim cipelama i efektnom sakou, dok za ozbiljne razgovore za dobrobit države Ana bira uglavnom tamnije varijante.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije