Dom Aleksandre Subotić izgleda kao hotel: Svako ima svoje kupatilo, a jedan detalj je oduševio sve

04.01.2024

15:00

By

Dom Aleksandre Subotić

Dom Aleksandre Subotić se nalazi u luksuznom delu Novog Sada

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić živi sa partnerom Petrom Raspopovićem i decom Magdalenom i Jovanom, a dom je, kako je svojevremeno priznala, uređivao njen suprug.

Dom Aleksandre Subotić je kao u bajci

– Nisam se uopšte bavila uređenjem stana. To je Peca sve radio. Nekada kada sam mislila da se dopisuje sa nekim, u odrazu ogledala, vidim da gleda nameštaj. Sam smišlja kako da uredi dom i dobro mu ide. Jedino sam mu pomogla da smislim kako da kuhinja izgleda sa led svetlima. Ono što volim da kupujem jeste posteljina, cveće, escajg, čaše, šerpe – rekla je  Aleksandra Subotić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Aleksandra je jednom prilikom šokirala fanove kada je izjavila da nikada nije peglala.

– Imam bebisiterku koja mi pegla stvari. Ali pošto ona nije tu dve nedelje ja sam morala da peglam. Peca svoje stvari nosi u vešeraj, a ja imam većinu garderobe koja se ne pegla. S peglom se do sada nisam družila, ali mi se jako dopalo, pa sam opeglala sve, pa čak i donji veš.

Prema njenim rečima, postoji samo jedan posao u stanu koji je mrzovoljno obavljala.


– Najviše sam mrzela pranje sudova. To mi je bilo najodvratnije, dok nije stigla mašina za suđe. Gledala sam da izbegavam što više do poslednjeg momenta. Onda kada se nagomila suđe, operem ga odjednom i bude mi lepo. I kada neko uzme čašu meni to bude katastrofa. Jedno vreme sam uvela pravilo da svi pijemo iz limenke, samo da se čaše ne bi prljale. Inače, ništa me ne mrzi da sređujem po stanu. Volim da mi je kuća sređena. Prljava kuća me asocira na depresiju, bolest i probleme. Tako da sebi to ne bih dozvolila – iskrena je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

– U kuhinji se snalazim sjajno. Doručak mi je specijalnost, kao i kafe. Kuvam i za svoju decu ono što je nepohodno i za muža kada mu se jede moja kuhinja. Ali ispod nas ima šest restorana pa svratimo kada ja ne mogu da stignem. Za osnovne stvari u kuhinji sam sjajna. Mogu reći da sam mnogo bolja domaćica nego što ljudi misle. Volim da se pravim da ništa ne znam, da ljude iznenadim – kaže kroz osmeh Aleksandra.

U stanu postoji dosta stvari za koje je vežu lepe uspomene.

Pročitajte: Komšije otkrile Subotićkino pravo lice- Pare troši, a ovo radi bez Pecinog znanja FOTO

Dom Aleksandre Subotić

– Bebi kutak, krevetac, bebi stvarčice, su detalji koje najviše volim. Sin mi je posle Magdalene najlepši poklon koji sam dobila i onda sam vezena za sve što je bebino. Ne odvajam ga naravno od Magdalene, ali imam dosta dečjih slika, naših zajedničkih i svaka mi je draga – kaže ona.

Još iz kategorije