Komšije otkrile Subotićkino pravo lice: Pare troši, a ovo radi bez Pecinog znanja FOTO

31.03.2023

13:00

By

Dom Aleksandre Subotić

Komšije Aleksandre Subotić otkrile njeno pravo lice

Aleksandra Subotić je u vanbračnoj zajednici sa Pecom Raspopovićem sa kojim ima sina Jovana.

Komšije Aleksandre Subotić iznele nepoznate detalje

Ona takođe ima još jednu ćerku sa bivšim dečkom, a sa decom i Raspopovićem živi već godinama u luksuznom stanu u Novom Sadu. Komšije Aleksandre Subotić otkrile su za sada nepoznate detalje o starletinom odnosu sa dečkom.

Pročitajte: Pecina prevara je učinila svoje- Aleksandra Subotić se ošišala do glave, pljušte komentari VIDEO

Komšije Aleksandre Subotić

– Aleksandra uglavnom sama vodi decu sa sobom. Kad god je vidim da izlazi iz zgrade, ona nije u društvu Pece. I uvek poručuje taksi. Nikad nisam videla da ih je Peca negde odvezao ili da joj je pomagao. Pretpostavljam da je poslovan čovek i da je uvek u pokretu, zato slabo stiže da bilo šta i da pomogne Aleksandri. Moja sestra je poznaje i zna da što se tiče finansija, ona je obezbeđena i da joj se ne gleda koliko troši sa kartice. Međutim, na njega ne može da računa. Bio je galantan uvek, a i dalje je takav prema Aleksandri. Voli da odreši kesu kada su ona i deca u pitanju, ali vidim da je to njoj i bitno. Ona ima dadilju za decu, pa je možemo videti u društvu drugarica, mada ni njih nema puno – priča komšinica iz zgrade. U obližnjem frizerskom salonu nam otkrivaju da Aleksandrinu majku Ljubu Pantović ne viđaju.

Pročitajte: Sve je oprošteno- Aleksandra Subotić i Peca prvi put u javnosti nakon prevare sa Majom (video)

Komšije Aleksandre Subotić


– Ljuba ne dolazi kod Aleksandre u Novi Sad. Možda smo je jednom ili dva puta zatekli kada se tek Aleksandra preselila, međutim sada je nema. Po komšiluku se šuška da Ljuba ne može da pređe preko toga što se Aleksandra pomirila sa Pecom nakon prevare sa Majom Marinković i da je to razlog zbog kog ne želi da viđa zeta, samim tim je izbegavanje Novog Sada najbolja opcija. A pored toga, Ljuba je i često u inostranstvu, pa i nije toliko često u Srbiji – zaključuju komšije Aleksandre Subotić za pomenti medij.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije