Ćerka Željka Mitrovića uzburkala društvene mreže: Od cene njenih papuča zavrteće vam se u glavi

18.05.2024

15:00

By

Ćerka Željka MItrovića

Instagram

Ćerka Željka Mitrovića ponovo intrigira

Budući da je ćerka Željka Mitrovića u skladnoj vezi, sa jednim od najmlađih milijardera na svetu, naslednikom ukrajinskog „kralja uranijuma“ Ilijom, ne treba da čudi sav glamur kojim je Kristina Mitrović okružena.

Ćerka Željka Mitrovića živi na visokoj nozi, obožava luksuz i skupocenu garderobu

Luksuzna putovanja, privatni avioni, veliki broj skupocenih automobila sa privatnim vozačima kao i obezbeđenje, skupi hoteli i najprestižnija garderoba samo su neke od stavki koje zaljubljeni par gotovo svakodnevno prezentuje na društvenim mrežama.

Ćerka Željka Mitrovića

Jasno je da ćerka Željka Mitrovića pored Ilije živi život iz snova o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju i ona ne krije koliko joj luksuz prija, te da obožava skupocene komade garderobe i aksesoara.

Pročitajte i – Ćerka Željka Mitrovića pokazala verenički prsten – Jedan detalj svima zapao za oko

O tome svedoči i jedna od novijih fotki koju je objavila na Instagramu, a na kojoj su u fokusu papuče Kristine Mitrović brenda „Hermes“, i to dva para koji vrede pravo malo bogatstvo.

Ćerka Željka Mitrovića


Kvalitetne, pa samim tim i preskupe, Kristinine papuče veoma su atraktivne i mogu se lako kombinovati uz ostatak garderobe, a odlično će se uklopiti i uz luksuznu torbu pomenutog brenda, koju takođe možemo videte na ovoj fotki.

Ćerka Željka Mitrovića nesumnjivo ima ukusa i stila i jako dobro zna da odabere kvalitetne komade, međutim pored komplimenata koje dobija na društvenim mrežama, ona se neretko susretne i sa burnim reakcijama, kojima po svemu sudeći, ne pridaje mnogo važnosti.

Pročitajte i – Kad Mitrovići slave: Buketi ruža, vatromet, baloni, i to sve samo za nju

Negativnim kritikama Kristina olčito ne pridaje mnogo važnosti i one ne utiču na njen stil života, a svaki novi dan za nju je prava bajka u kojoj sa svojim dragim u potpunosti uživa.

Ćerka Željka Mitrovića

Podsećanja radi, Kristina i Ilija početkom prošle godine prekinuli su veridbu i sve fotografije pobrisali sa Instagrama, da bi nakon nekoliko meseci nastavili tamo gde su stali odlučivši da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Ubrzo su svoju vezu podigli na viši nivo, a ćerka Željka Mitrovića pohvalila se dijamantskim prstenom napisavši da je rekla “da” svom izabraniku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije