Kad Mitrovići slave: Buketi ruža, vatromet, baloni, i to sve samo za nju

14.02.2024

21:30

By

Rođendan Željka Mitrovića

Ata images

Ćerka Željka i Milice Mitrović proslavila je rođendan

Ponosni roditelji Milica i Željko Mitrović svojoj ćerki organizovali su gala proslavu rođendana, kako to obično i biva u njihovoj porodici. Oni se uvek trude da svojim mezimicama upriliče iznenađenja, pa je tako bilo i sada povodom rođendana koji je proslavila ćerka Željka i Milice Mitrović.

Ćerka Željka i Milice Mitrović, Kristina od roditelja dobila iznenađenje

Željko Mitrović je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram čestitku svojoj ćerki Kristini. U objavi koju je podelio vidi se rođendanska torta na kojoj piše: „Srećan rođendan Kristina“. Tu je i vatromet, a okolo su i baloni.

Kao i uvek o slavljima ove porodice se naširioko priča, pa je tako i ovog puta kada je u pitanju rođendan koji je proslavila ćerka Željka i Milice Mitrović.

PROČITAJTE I: Nisu verovali da ću uspeti: Prijovićka prespavala u rodnom domu u Hrvatskoj, u mestu u kom je odrasla

Kak se takođe može videti na snimku, ponosni tata Željko je sve vreme igrao, a onda prišao naslednici zagrlio je i poljubio.

Ćerka Željka i Milice Mitrović

Kristina Mitrović sa partnerominstagram


I mama Milica Mitrović je svojoj naslednici čestitala rođendan:

– Volim te najviše na svetu – napisala je Milica Mitrović uz video koji je objavila, a na kom se smenjuju Kristinine fotografije od kada je bila mala pa do danas.

Inače, Krstina je napunila 24 godine, a rođendanskom slavlju prisustvovala je cela porodica. Tu je bila i druga ćerka kao i njen partner, a tu je bio i Kristinin partner kao i najbliži prijatelji.

Inače, ovu proslavu je porodica organizovala u Monaku prvo u jednom restoranu, gde je Kristina oduvala svećice, ali i u stanu gde je sačekalo zaista pravo iznenađenje koje je oduševilo kao Kristinu tako i sve pratioce koji su čestitali ponosnim roditeljima.

Još iz kategorije