Ceca Ražnatović prošetala stajling vredan pola miliona: U jedan detalj su svi gledali

09.04.2024

12:00

By

Stan Cece Ražnatović u Crnoj Gori

M.M./ATAImages

Cecin stajling od pola miliona ostavio sve bez teksta

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović juče se pojavila na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem je stalni član žirija. Ona je još jednom svojom pojavom i stajlingom oduševila sve prisutne.

Cecin stajling od pola miliona ostavio sve bez teksta, pevačica izgleda sve bolje

Naime, belo odelo sa posebno dizajniranim rupicama, stajalo joj je kao saliveno, a svi su primetili i njen izazovni dekolte.

Cecin stajling od pola miliona

M.M./ATAImages

Pevačica je mislila na svaki detalj, a za ovu odevnu kombinaciju izdvojila je veću sumu novca.

Pročitajte: Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom- Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

Za odelo bele boje koje je savšeno isticalo njenu vitku figuru izdvojila 230 evra. Iako se zbog dužine pantalona nije moglo precizno videti kakve sandale pevačica nosi, stranica koja se bavi stilom Ražnatovićeve objavila je da su sandale „dolče gabana“ i njihova cena iznosi 959 evra.

Cecin stajling od pola miliona

M.M./ATAImages


Svetlana je stajling upotpunila torbom marke „dior“ koja košta neverovatnih 4.200 evra i naočarima u iznosu od 195 evra.

Cecin stajling od pola miliona

M.M./ATAImages

-Hoćete da mi uslikate štikle? Evo, samo izvolite- kroz smeh je rekla Ceca za Grand i podigla pantalone kako bi pokazala zlatni znak Dolce & Gabbana.

Inače, nedavno se u medijima pojavila informacija da je njena ćerka Anastasija trudna. Međutim, mlada pevačica  nije se tim povodom oglašavala, a ni inače Anastasija Ražnatović ne govori javno o toj temi jer je prošle godine izgubila bebu, pa je razumljivo što privatnost čuva za sebe.

Čim je u medijima pročitala vest da je trudna Anastasija Ražnatović, Ceca se oglasila i javno iznela pravu i jedinu istinu o ovim navodima.

Cecin stajling od pola miliona

Katarina Drajic/ATAImagesATA IMAGES

– Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna – odgovorila je sa osmehom pevačica i tako stavila tačku na insinuacije da je trudna Anastasija Ražnatović. Istina, ona je pre godinu dana bila u drugom stanju sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom, ali je, nažalost, izgubila bebu i od tada nije javno govorila na tu temu.

Pročitajte: Nikad veći haos u Zvezdama Granda- Ceca Ražnatović urlala na Sašu Popovića

Međutim, neke Anastasijine objave zaintrigirale su javnost ovim povodom, te možda i zbog toga svi bruje o trudnoći Cecine ćerke.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije