Goca Tržan važi za vrsnu kuvaricu. Kako je svojevremeno izjavila, prvi ručak skuvala je kao devojčica i to za petnaestoro ljudi. Nije ni čudo što je postala izvrsna kuvarica.
Recept Goce Tržan za gulaš od pileće džigerice sa jabukama
Goca Tržan odmalena uživa dok kuva. Naročito je zavolela kuvanje otkako se rodila Lena i pevačica se trudnila da svojoj ćerkici svakog dana kuva. Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je detaljno objasnila kako da spremite gulaš od pileće džigerice sa jabukama. Recept Goce Tržan će vas oduševiti.
Sastojci:
– 500 gr pileće džigerice
– 3 ljubičasta luka
– 2 jabuke
– štapić cimeta
– veza peršuna
– 3 čena belog luka
– 1 kašika majorana
– 1 šargarepa
– so, biber i maslinovo ulje
Priprema:
Luk propržiti, dodati džigericu i dodati začine – so, biber, majoran, štapić cimeta, beli luk i šargarepu. Još malo propžiti pa dodati kocku za supu i malo vode kao i jabuku iseckanu na kockice. Smanjiti temperaturu na šporetu i ostaviti gulaš da se krčka.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenjaU reduPolitika privatnosti