Njena dijeta je potpuni šok, ali ona je izdržala 42 dana i rezultati su zapanjujući

11.03.2024

21:03

By

Dijeta Vesne de Vinče

Ata images

Vesna de Vinča

Dijeta Vesne de Vinče je veoma rigorozna

Vesna de Vinča jednom prilikom je pričala o načinu ishrane kom se podrvgla kako bi skinula višak kilograma. Dijeta Vesne de Vinče nije nimalo laka, ali ona je otkrila u čemu joj je sve pomogla.

Dijeta Vesne de Vinče pomogla joj je da se očisti od toksina

Kako je sama Vesna pričala jedom prilikom ona je uspela 42 dana da izdrži da gladuje.

– Bila sam izveštač RTS sa ratišta 1991. godine i zbog tog stresa sam obolela od štitne žlezde. Nisam htela da pijem lekove, nego sam po savetu doktora Rudolfa Brojsa počela da gladujem i tako čistim telo od toksina. Zahvaljujući tome uspela sam da izlečim štitnu žlezdu bez i kakvih lekova ili operacije. Od tada praktikujem gladovanje jednom godišnje – pričala je Vesna koja je istakla da uglavnom praktikuje da gladuje dve do tri nedelje, ali da je izdržala čak 42 dana.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)

– Taj metod gladovanja naziva se autofagija i podrazumeva da se organizam gladovanjem hrani resursima iz sopstvenog tela. U prvoj fazi se odvija detoksikacija. Posle toga organizam počinje da „jede“ sve viškove u telu: masti, ugljene hidrate, celulit… Kada organizam to sve „pojede“, mi splasnemo i prelazimo u treću fazu u kojoj se uništavaju najopasnije patogene forme u organizmu: izrasline, ciste, miomi. Tada iz nas nestaju mnoge bolesti. Na ovaj način se može čak izlečiti i kancer u početnim fazama – tvrdi De Vinča.


Pročitajte i: Anastasija više nije mogla da ćuti: Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

Vesna je istakla i da već 30 godina prkatikuje autofagiju te da joj nije predstavljalo problem da 42 dana izdrži bez hrane.

– Gladovanje je najbolje upražnjavati kao preventivu. Za početnike koji žele da isprobaju ovu metodu čišćenja organizma pre poručila bih „kaskadno gladovanje”. To znači da dva dana jedeš, dva dana ne jedeš, i sve tako do pet dana – kaže de Vinča.

Pročitajte i: Ovako je Seka Aleksić izgubila kilograme, nije lako, ali rezultati su odmah vidljivi, a sada je muž snimio i kako vežba

DORUČAK: Zeolit, čaj od žalfije u kombinaciji s čajevima od kantaiona, nane i matičnjaka

RUČAK: sok od cvekle (60%), šargarepe (20%), rotkve, celera i krompira

UŽINA: voda sa limunom

VEČERA: Čaj od valerijane i matičnjaka i zeolit

Još iz kategorije