Zola rešio da raskrinka Miljanu: Objavio celu prepisku pa svima poručio jednu stvar

12.02.2024

17:02

By

Zola objavio prepiske

Zola objavio prepiske sa Miljanom

Rijaliti učesnica Miljana Kulić vratila se u Elitu pre samo nekoliko dana, a odmah po ulasku svašta je pričala o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Ipak, po svemu sudeći on ne može da prihvati šta ona priča pa je zato Zola objavio prepsike u kojima se jasno vidi šta je istina.

Zola objavio prepiske sa Miljanom kako bi je raskrinkao

Dok nije boravila u rijalitiju iz kog je inače bila diskvalifikovana, Miljana je pravi skandale, a jedan od njih je bio i kada je otputovala, kako je Zola tada rekao, nenajavljena kod njega u Beč.

Ona je u Beč otišla kako bi se videla sa Zolom, što se na kraju i dogodilo.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se čuje kako Miljana razgovara sa Markom Đedovićem a u tom razgovoru ona pominje Lazara Čolića Zolu. Miljana govori da je Zola kontaktirao neposredno pre ulaska i rekao joj da je voli.

PROČITAJTE I: Više ništa ne krije: Džejla Ramović se oglasila nakon natpisa da ima devojku

Bivši rijaliti učesnik na ovo nije mogao da ćuti pa je zato Zola objavio prepiske kojima je dokazao da do toga ipak nije došlo, te je upravo na taj način raskrinkao Miljanu.

– Javi se na minut, nećeš me ni čuti ni videti. Nije ti nimalo žao? – pisalo je u porukama koje je Kulićeva poslala svom bivšem.


– Ma ne laže, nije ona u tom fazonu – napisao je Zola.

Zola objavio prepiske

Lazar Čolić Zolainstagram

Inače, Miljana je čim je ušla u Elitu, očigledno izrevolitarana Zolinim ponašanjem, govorila kako je zabrinuta za njega.

PROČITAJTE I: Isplivala fotografija: Miljana i Zola ipak zajedno, poziraju i ljube su u liftu

– Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider – poverila se Miljana Janjušu.

Zola objavio prepiske

Inače, Miljana je otkrila da joj je Zola tražio novac za drogu.

Još iz kategorije