Veliko slavlje u domu Lune i Marka: Oglasila se Anabela – Ne znam kako se to desilo tako brzo

08.03.2024

10:15

By

Luna Đogani slavi rođendan

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani slavi rođendan danas i tim povodom čestitke se samo nižu jedna za drugom. Ne sumnjamo da su joj mezimice i suprug Marko Miljković prvi čestitali, ali oglasila se i mama Anabela Atijas ponosna na svoju naslednicu.

Luna Đogani slavi rođendan, čestitke se samo nižu

Anabela je objavila video koji je napravljen od fotografija njene ćerke od detinjstva pa do danas i tako Luni čestitala 28. rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

– Mojoj kraljici srećan 28. rođendan. Ne znam kako se to desilo tako brzo, ali srećna sam, jer je još mnogo toga lepog pred nama. Do poslednjeg daha, lepa moja, voli te tvoja mama – napisala je Anabela, a čestitke ipsod postavljenog videa se samo nižu.

Pročitajte i: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa: Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

Podsetimo, u porodici Đogani – Miljković bilo je dosta nesuglasica, ali su oni to sve uspeli da prebrode te tako Luna sada ističe kako nije više zaljubljena u Marka.

– Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se… – rekla je nedavo Luna.


Pročitajte i: Šuškalo se mnogo toga o njima: Luna sada sve priznala javno – Marko i ja više nismo zaljubljeni

Kao što je poznato bilo je tu dosta nesuglasica i između Anabele i Marka, ali vremenom su se strasti smirile, a verovatno su tome mnogo doprinele i unuke na koje je Anabela veoma ponosna i sa kojima voli da provodi vreme.

Luna i Marko imaju dve ćerke kojima su se potpuno posvetili i sa kojima svakodnevno uživaju.

Još iz kategorije