Velika Radost kod Filipa Cara u Crikvenici zbog bebe: Tatina princeza

26.01.2024

21:30

By

Svadba Aleksandre i Filipa

Utrazvuk bebe Aleks i Cara izazvao lavinu komentara

Bivši rijaliti par Filip Car i Aleksandra Nikolić čekaju bebu, koja samo što nije došla na svet. Iako su Aleksandra i Filip odlučili da ne ostanu zajedno, on se neće odreći deteta.

Utrazvuk bebe Aleks i Cara javno objavljen

Sada je putem mreža podelio fotografiju sa ultrazvuka uz reči: „Raste moja princeza“, a sve je bilo propraćeno pesmom Dada Polumente „Za tebe uvek biću tu“, a Car se odlučio za refren:

– Za tebe uvek biću tu, s kraja sveta ja ću doći. Da te pokrijem u snu, da te zagrlim u noći.

Car je ovim gestom pokazao da jedva čeka svoju princezu i da ne može da dočeka da ona stigne.

Utrazvuk bebe Aleks i Cara

Car je nedavno putem Tiktoka, gde važi za veoma aktivnog, prvi put progovorio o prezimenu koje će nositi beba, ali i imenu, koje su isprva zajedno smišljali.


Da li će dete nositi tvoje prezime i da li ćeš učestvovati u davanju imena? – glasilo je pitanje.

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno.

Pročitajte: Trudna Aleksandra Nikolić progovorila o pomirenju sa Carem- Donela je novu odluku, ovime je trenutno okupirana

Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je bivši zadrugar.

Utrazvuk bebe Aleks i Cara

Car se dotakao i imena za ćerkicu, te je istakao da ukoliko Aleksandra odluči neka joj da ime i po svojoj majci, Spomenki.

Naravno da mislim učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je nekoliko imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bi da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno – zaključio je on

Još iz kategorije