Uhvatio ih na delu: Žiku Šarenicu udario ljubavnik njegove žene i to u njegovom stanu

11.02.2024

13:02

By

Žiku Nikolića udario ženin ljubavnik

Ata images

Žika Nikolić

Žiku Šarenicu udario ljubavnik njegove bivše žene

Voditelj Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica, ispričao je jednom prilikom kako je uhvatio, tadašnju ženu sa ljubavnikom na vratima stana. Tom prilikom je Žiku Šrenicu udario je ljubavnik i to ni manje ni više nego u njegovom stanu.

Inače, ona je kasnije odlučila da ode iz braka, ali i da ostane u zajedničkom stanu.

– Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes – ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u „Magazinu In“.

Žiku Nikolića udario ženin ljubavnik

Žika NikolićAta images

Posle toga Žika je ipak kasnije pronašao srodnu dušu Zoranu.


Kao što je poznato voditelj je danas u penziji a posle čuvene emisije koju je godinama vodio, prešao je da vodi jutarnji program na televizij Pink, međutim, povukao se iz javnog posla i danas uživa u penzionerskim danima.

Inače, kako je i sam ranije istakao Žika sada ima veliku penziju zato što je sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond. On je nedavno otkrio koliko mu penzija prija i koliko sada uživa, ali i dao savet mlađima.

PROĆITAJTE I: Otkrio primanja i šokirao naciju: Ovo je penzija Radoša Bajića

– Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava – rekao je on jednom prilikom za medije.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije