U spavaćoj sobi sam ih zatekla gole – Pevačica je rekla mužu da putuje, a onda ga je uhvatila u prevari

22.01.2024

12:45

By

Penzije Lepe Lukić

B.V.

Lepa Lukić uhvatila muža u prevari

Pevačica Lepa Lukić se četiri puta udavala, a da je i nije baš pratila sreća u ljubavi najbolje govori priča kada je Lepa Lukić uhvatila muža u prevari. Ona je jednom prilikom sam ispričala kako se to dogodilo, talnije kako je oktrila da je vara.

Lepa Lukić uhvatila muža u prevari, rekla mu da ide na put pa ga zatekla sa drugom

Pevačica i danas nosi prezime muža Tome Lukića, sa kojim je propatila zbog ljubomore, a posle njega, 1977. godine udala se za menadžera Vladimira Perovića. Sa njim je u braku provela sedam godina, a onda je otkrila istinu da je muž vara.

I sama je jednom prilikom ispričala kako je Lepa Lukić uhvatić muža u prevari. Naravno, posle toga su se odmah razveli.

Lepa Lukić uhvatila muža u prevari

 

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje – ispričala je pevačica u jednom intervjuu.


PROČITAJTE I: Ogromna tragedija Lepe Lukić: Pevačica pokušala samoubistvo, ne može da se oporavi

Kao što je poznato Vlada Perović je u braku sa nekadašnjom rijaliti učesnicom Suzanom Perović, a mnogi su mislili da je ona ta sa kojom je Lepa uhvatila bivšeg muža. Suzana je to i prokomentarisala:

– To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz rijalitija, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubi. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja. Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se venčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni deo mog života i nisam učestvovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog – objasnila je ona za „Grand“.

 

Još iz kategorije