Ogromna tragedija Lepe Lukić: Pevačica pokušala samoubistvo, ne može da se oporavi

20.12.2023

17:00

By

Tragedija Lepe Lukić

Tragedija Lepe Lukić prestravila porodicu i prijatelje

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić je iznela u javnost nepoznate detalje iz njenog života.

Tragedija Lepe Lukić izazvala lavinu komentara

Naime, ona je za Grand ispričala da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

Tragedija Lepe Lukić

– Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam – ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

– On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to… To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim – rekla je Lepa.

Pročitajte: Lepa Lukić pala niz stepenice- Pevačica u lošem stanju hitno prevezena u bolnicu

Tragedija Lepe Lukić


Podsećanja radi, Lepa se četiri puta udavala, a o svom ljubavnom životu nedavno je za Grand Online izjavila:

– Ja sam bila mnogo voljena žena, volela sam i bila sam još više voljena. Muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije