Kriza u braku: Trudna Tamara Dragičević progovorila o problemima sa Benčinom

13.03.2024

15:03

By

Trudna Tamara Dragičević

Ata images

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Trudna Tamara Dragičević pričala o problemima u braku

Poznata glumica Tamara Dragičević je u braku sa glumcem Petrom Benčinom. Njih dvoje imaju dvoje dece, a uskoro će se u ulozi roditelja ostvariti i po treći put.

Naime,glumica je jednom prilikom otvoreno govorila o tome da su Petar i ona imali bračnu krizu.

Trudna Tamara Dragičević pričala o problemima u braku sa Benčinom

Osim toga, ona je u medijima do detalja opisala i zbog čega je do krize došlo, ali i kako je uspela da je reši lako i bez mnogo napora.

– Ubeđena sam da sve žene, ma koliko da razmenjuju iskustva sa majkama ili prijateljicama koje su već rađale, ne mogu ni da zamisle tu neravnopravnost oko ustajanja noću kada dobiju bebu – započela je Tamara i dodala:

Trudna Tamara Dragičević

Amir Hamzagic/ATAImagesATA IMAGES

– Tada se kod nas žena javlja potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla:


Pročitajte: Ništa nije kako se čini, Biljana Jevtić izbacila Acu Ilića iz stana- Ne slažemo se

– Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega.“ Upravo zbog toga sam se brzo posle porođaja vratila predstavama i obavezama. Nisam htela da budem jadna ja, pa sam tako našla način da budem zadovoljna i ispunjena, a da opet ne zameram sebi. Jer, nisam izlazila na piće, nego sam radila svoj posao – rekla je glumica u emisiji kod Vesne Dedić.

Trudna Tamara Dragičević

Tamara DragičevićAta images

Podsetimo, iako čeka i treće dete, Tamara ne krije da se suočava sa strahovima kao majka:

– Moje starije dete je krenulo u prvi razred i tu su bili strahovi. Nekako vrtić i taj period odrastanja kada su najviše sa nama ste zapravo bezbrižni i nekako je do vas. Kada prepustite društvu i sistemu svoju decu, onda kreću pravi strahovi.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma glumačkog para- Tamara Dragičević trudna, a oni su najradosniji

 

– Naravno da na kraju najvažniju ulogu odigra porodica i vaspitanje, a da je lako nije lako. Trenutno su to moji strahovi – rekla je Tamara.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije