Najlepše vesti stižu iz doma glumačkog para: Tamara Dragičević trudna, a oni su najradosniji

29.02.2024

21:30

By

Tamara Dragičević trudna

Ata images

Tamara Dragičević

Tamara Dragičević trudna

Glumica Tamara Dragičević trudna je treći put. Ona i suprug, takođe glumac Petar Benčina, čekaju treće dete.

Tamara Dragičević trudna, čeka treće dete

Informacija da je Tamara Dragičević trudna proširila se brzinom munje jer su svi želeli da čuju lepe vesti o glumici koja je postala omiljena ulogom Silvane koju tumači u filmu „Toma“.

Tamara Dragičević i Petar Benčina već neko vreme važe za najbolje glumce na našoj sceni, a uz to su i par koji je mnogima inspiracija te se upravo zbog toga prati njihov rad kako na sceni tako i u televizijskim ostvarenjima, a sa nestrpljenjem se očekuje i svaka njihova objava na društvenim mrežama.

Upravo zato je i vest da je Tamara Dragičević trudna obradovalo sve one koji prate rad ovog glumačkog para koji kao što je poznato ima već dvoje dece.

Radosnim vestima najviše su se obradovali ipak najmlađi članovi porodice koji će dobiti pojačanje.


Inače, tamara i Petar su u braku od 2016. godine. Krajem iste godine su dobili i ćerku Stašu, a nekoliko godina kasnije, tačnije u avgustu 2019. godine dobili su i sina Lazara.

Pročitajte i: Milan Stanković ipak ne ide u manastir: Vraća se svojoj prvoj ljubavi, Rada je presrećna

Dakle, četvoročlani dom sada će se dodatno proširiti, a ovu informaciju su vešto sakrili od javnosti, piše Jorunal.rs.

Tamara se još uvek nije oglašavala povodom lepih vesti u njihovoj porodici, kao ni Petar, ali navode nisu ni demantovali.

Inače, Tamaru će uskoro sačekati ponovno nespavanje, ustajanje noći o kom je jednom prilikom i sama pričala.

‒ Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: „Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega“ – duhovito je ispričala Tamara jednom prilikom.

Još iz kategorije