Tragedija u porodici Đorđa Davida: Pevač ne krije koliko mu je teško

16.05.2024

18:05

By

Tragedija Đorđa Davida

Ata images

Đorđe David

Tragedija Đorđa Davida ostavila je na pevača posledice

Đorđe David otrkio je jednom prilikom medijima da su ga najviše potresle smrti oca, majke i rođene sestre. Međutim, tragedija Đorđa Davida koja je vezana za pogibiju njegovog oca ostavila je najviše posledica na pevača.

Tragedija Đorđa Davida zavila je u crno porodicu poznatog rokera

Naime, tragedija Đorđa Davida u kojoj je poginuo njegov otac koji mu je bio uzor u mnogome, mogla je i samog rokera da košta života jer je bio sa njim u kolima na mestu subozača. Kako je jednom prilikom i sam otkrio, sam Bog ga je spasao tada sigurne smrti i pogibije.

Tragedija Đorđa Davida

– Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu, a smrt oca me je u stvari opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj – rekao je pevač jednom prilikom za Grand kada je govorio detalje o nesreći koja ga je zadesila.

Pročitajte i – Đorđe David ipak osumnjičen – Otkrio detalje i šta je usledilo posle nesreće u kojoj je usmrtio ženu

– Bila je to klasična politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet za mene. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina, a to su tragedije koje mladom čoeku naprave lom u glavi – kazao je Đorđe David.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije