Ni majka, ni žena, ni sestra: Ova plavuša je sada najvažnija žena u životu Veljka Ražnatovića

11.03.2024

12:45

By

Život Veljka Ražnatovića u Titelu

Ata images

Veljko Ražnatović

Tetka Veljka Ražnatovića je prava lepotica

Sin folk dive Cece Ražnatović, Veljko se nakon ženidbe potšuno posvetio porodičnom životu. Svakodnevno ističe koliko voli svoju suprugu Bogdanu, a uskoro će na svet dobiti i trećeg sina.

Tetka Veljka Ražnatovića je prava lepotica, život je posvetila porodici

Međutim, poznato je da Veljko ima nekolike tetovaže, a najveća od njih nije posvećena ni majci, ni sestri, a ni supruzi. On je istetovirao Cecinu sestru lidiju koja je ceo život bila uz Anastasiju i Veljka.

On je jednom prilikom objasnio i zbog čega je istetovirao njeno ime.

– Mama mi je uvek bila ko tata, a tetka ko mama – rekao je Veljko gostujući u pomenutoj emisiji.

Tetka Veljka Ražnatovića

Kako su Veljko i Anastasija veoma rano ostali bez oca, folk diva preuzela je na sebe i očinsku ulogu, a odmah je u Beograd stigla njena mlađa sestra kako bi joj pomogla u odgajanju dece.


Tetka Veljka Ražnatovića

Podsećanja radi, Bogdana i Veljko imaju dva sina Željka i Krstana, a uskoro će se i po treći put ostvariti u ulozi roditelja.

Pročitajte: Anastasija više nije mogla da ćuti- Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

Bogdana se strogo pridržava svih saveta lekara i redovno odlazi na ginekološke kontrole, a mladi bračni par sada je saznao i termin njenog porođaja.

Naime, oni su sa svojim fanovima podelili lepe vesti, te otkrili da ih prinova čeka u aprilu.

Kako prenose mediji treći sin će se zvati Ilijan. Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve. Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Tetka Veljka Ražnatovića

Antonio Ahel/ATAImages

Povodom trudnoće se oglasila i Bogdana koja je imala emotivnu poruku. Naime, Veljko je objavio rezultat prenatalnog testa, u opisu kojeg je poručio:

Pročitajte: Veljko i Bogdana se oglasili iz bolnice- Otkrili sve detalje u javnost

– Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario. Slava ocu i sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga – napisao je Veljko.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije