Voditeljka završila sa kolegom u krevetu: Muž je traži po hotelu, a kada je video rekao joj je samo ovo

05.02.2024

09:00

By

Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu

Ata images

Tamara Grujić

Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu misleći da je njen muž

Voditeljka popularne emisije jednom prilikom je ispričala anegdotu koja joj se dogodila, a tada je zapravo Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu misleći da je otišla kod svog supruga. I ona sama tada nije mogla da veruje šta se dogodilo, a muž je zajedno sa drugim kolegom dva sata tražio.

Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu, a muž je dva sata tražio po hotelu

Tamara Grujić jednom prilikom ispričala je da mesečari od malena zbog čega je doživela neprijatno iskustvo. Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu i to sa svojim kolegom, a kada se probudila, bila je u šoku.

– Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara’ – započela je priču voditeljka.

Tamara Grujić završila sa drugim u krevetu

Tamara GrujićAta images

– U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gde je Tamara, je l’ kod tebe’, a ovaj kaže: ‘Ne’. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvek vrati'“ – ispričala je kroz smeh ranije Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

PROČITAJTE I: U spavaćoj sobi sam ih zatekla gole – Pevačica je rekla mužu da putuje, a onda ga je uhvatila u prevari

 Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?“, kažem: „Ja otišla kod Brane“ – rekla je ona, pa dodala:


– Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.

Voditeljka je potom ispirčala da mesečari od malena, ali da duži period nije.

– Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je ćerka Lenka to nasledila od mene – rekla voditeljka koja je 2019. godine rodila Lenku, od koje se ne odvaja čak ni kada ide na posao.

Još iz kategorije