Tajni pregovori: Jovana Jeremić u Zvezdama Granda

03.02.2024

20:15

By

Jovana Jeremić i Jovana Joksimović

Bojan Vuković

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić u Zvezdama Granda

Spekulacije oko toga ko će zameniti Sanju Kužet u “Zvezdama Granda” ne jenjavaju, a kako smo saznali, nakon Bojane Lazić, sa Sašom Popovićem pregovarala je i Jovana Jeremić.

Voditeljka želi da se pored Jutarnjeg programa nađe i u “Zvezdama Granda”, gde je sigurna da bi dala neki svoj pečat i osvežila format svojom pojavom pa tako ne bi začudilo ukoliko bi se u ulozi voditeljke pojavila Jovana Jeremić u Zvezdama Granda.

Jovana Jeremić u Zvezdama Granda kao jedno od potencijalnih rešenja

Ekipa magazina Star pokušala je da stupi u kontakt sa Jovanom, ali nam je rekla da izjave neće davati neko vreme. Kako smo dalje saznali, Popović je rešio da porazgovara sa još nekoliko voditeljki, pa će uskoro doneti konačnu odluku.

Jovana Jeremić u Zvezdama Granda

Jovana JeremićBojan Vuković

– Jovana je govorila o tome kako bi volela da je Saša pozove da bude u žiriju, a onda je dobila poziv za razgovor da možda ona zameni Sanju Kužet koja odlazi na trudničko bolovanje. Popoviću se dopada što Jovana izaziva toliko pažnje i sa jedne strane smatra da bi ona možda bila pun pogodak – kaže nam izvor blizak voditeljki i dodaje:

– Jovana takođe nema ništa protiv da se oproba i na tom polju i sigurna je da bi se snašla odlično. Međutim, ona je rekla da će rado zameniti Sanju, ali da konačnu odluku donosi Željko Mitrović i da ako on kaže da treba da vodi i Zvezde Granda ona će rado prihvatiti.


PROČITAJTE I: Isplivao spisak: Potpuni obrt, ove voditeljke su u igri da zamene Sanju Kužet, jedno ime će vas baš šokirati

Izvor dalje nastavlja da je moguće da će se Jovana Jeremić u Zvezdama Granda pojaviti u voditeljskoj ulozi jer će svakao biti neko lice sa Pink televizije.

– Koliko sam upućen, Saša sada želi sa još nekim voditeljkama da obavi razgovor, a onda će da donese konačnu odluku. Što se Jovane konkretno tiče, ako se opredeli za nju, ona će prihvatiti da radi i taj format emisije ako joj daju zeleno svetlo. S obzirom da se Zvezde Granda emituju na televiziji Pink logično je da će Sanju da zameni neko TV lice iz njihove kuće i zato Jovana ima velike šanse. Mislim da će biti interesantna i da će ona uneti novinu u samo takmičenje”, završava izvor „Stara“.

Još iz kategorije