Isplivao spisak: Potpuni obrt, ove voditeljke su u igri da zamene Sanju Kužet, jedno ime će vas baš šokirati

25.01.2024

09:00

By

Sanja Kužet pokazala trudnički stomak

Ata images

A.H./ATAImages

Još uvek se svi pitaju ko je nova voditeljka „Zvezda Granda“

Voditeljka popularnog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanja Kužet otišla je na porodiljsko bolovanje, kako je saopštila produkcija ovog šoua, a sada je isplivao spisak ko bi mogao da bude nova voditeljak Zvezda Granda s obzirom na to da se Sanja duže vreme neće vraćati na male ekrane.

Nova voditeljka „Zvezda Granda“ mogla bi da bude jedan od njih

Naime, kako je Star pisao, u igri je bila Bojana Lazić koja ove navode nije ni potvrdila ni demanotavala.

– Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zameniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica – rekla je atraktivna voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)

– Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u „Premijeri“ sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu

– Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru – rekla je atraktivna plavuša te time nije ni potvrdila ni demantovala navode.


Međutim, sada je na sajtu Granda isplivao spisak voditeljki koje su stavljene u anketu kako bi se čuo i glas publike pa tako da i sami čelnici projekta mogu lakše da odluče ko će biti nova voditeljka „Zvezda Granda“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

Među poznatim voditeljkama tu su: Sanja Ćulibrk koja je svojevremeno menjala Sanju Kužet dok je bila u drugom stanju, ali ni povodom ovih navoda iz Granda se još niko nije oglasio.

Nova voditeljka Zvezda Granda

Drugo poznato ime je pevačica Ana Sević, koja bi se takođe mogla naći u ulozi nove voditeljke „Zvezda Granda“.

Nova voditeljka Zvezda Granda

Dalje se nižu imena: Ena Popov, Dragana Katić, već pomenuta Bojana Lazić, Dragana Katić, kao i voditeljka Jovana Jeremić čije je ime izazvalo najviše pažnje s obzirom na to da vodi jutarnji program, ali se opet ne može poreći da u njemu nema elemenata šoua.

Nova voditeljka Zvezda Granda

Prema Grandovoj anekti za sada vode Sanja Ćulibrk i Ana Sević, a ostaje nam da vidimo ko će se naći naći kao partnerka Voji Nedeljković vrlo uskoro.

Nova voditeljka Zvezda Granda

Podsetimo, Sanja Kužet je produkciji saoptila lepe vesti, a Saša Popović je brzo reagovao.

PROČITAJTE I: Sve se čuvalo u strogoj tajnosti: Otkriveno ko će zameniti Sanju Kužet

– Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju – rekao je izvor blizak Popoviću za Star.

Još iz kategorije