Sve se čuvalo u strogoj tajnosti: Otkriveno ko će zameniti Sanju Kužet

15.01.2024

17:45

By

Sanju Kužet zameniće Ana Sević

ATA IMAGES

Sanja Kužet

Otkriveno ko će zameniti Sanju Kužet

Kako novi Star saznaje voditeljku Sanju Kužet koja je nedavno otišla na trudničko bolovanje zameniće voditeljka koju ste imali priliku da vidite u emisiji Premijera. Sada je konačno otkriveno ko će zameniti Sanju Kužet u popularnoj emisiji koju je do skoro vodila.

Otkriveno ko će zameniti Sanju Kužet dok je na bolovanju

Kao što je poznato, Sanja Kužet nedavno je obeldanila da je u drugom stanju i da odlazi na trudničko bolovanje, a Saša Popović je odmah morao da joj nađe zamenu.

Kako je on uvek spreman za sve, vrlo brzo se snašao, a kako Star saznaje sad je otkiveno ko će zameniti Sanju Kužet, tačnije da je u pitanju njena koleginica, voditeljka ružičaste televizije Bojana Lazić.

– Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju – govori izvor blizak Popoviću za Star.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)


Kako publika emisije Premijera već dobro zna, ona je deo pomenute emisije, a uskoro bismo mogli da je očekujemo i u ovom drugom formatu.

Podsetimo, Sanja Kužet bi trebalo da se porodi u junu mesecu te je tako odlučila da trudničke dane provede malo mirnije bez mnogo poslovnih angažmana.

Sanja sa suprugom Nemanjom ima sina Starhinju, a iz prethodnog braka takođe ima sina Andriju koji sada već ima četrnaest godina.

 PROČITAJTE I: Sanja Kužet bez šminke u javnosti: Svi komentarišu jedan detalj FOTO

Kako je jednom prilikom izjavila Sanja je sa sadašnjim suprugom, sa kojim zapravo nije ni venčana ranije bila u vezi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Još aktuelnih vesti iz sveta estrade čitajte u novom broju magazina Star.

Još iz kategorije