Raskrinkani Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić: Sve je bio njihov tajni plan, a ovo ih je odalo

05.04.2024

20:06

By

Tajni plan Ane Ćurčić

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Tajni plan Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića konačno isplivao u javnost

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić progovorila je za medije nakon duže medijske ilegale. Ona je govorila o raznim situacija iz rijalitija o kojima nije mesecima želela da priča, a jedna od nih je i njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem s kojim je bila u vezi. Takođe je obelodanila i tajni plan Ane Ćurčić.

Tajni plan Ane Ćurčić konačno je isplivao u medije, tiče se njenog bivšeg partnera

Naime, Anđela Đuričić javno je priznala, po prvi put nakon svega, da smatra da su Ana i Zvezdan imali dogovor pre ulaska u rijalitiji, koji očigledno nije uspeo, te im se obio o glavu. Kako je navela, to je bio tajni plan Ane Ćurčić za koji, veruje, da je samo znao upravo Slavnić.

Tajni plan Ane Ćurčić

Zvezdan
B.V.Bojan Vuković

– Teško je dogovorenu priču sprovesti u rijalitiju. Da su neki plan imali, verovatno da jesu, pa se otrgao kontroli, oni to najbolje znaju. Društvene mreže i isečci od nekoliko sekundi mnogo toga pokažu. Kad sam videla neke stvari, videla sam da je bilo nekih navoda i signala. Pomišljala sam da je neki plan postojao – rekla je Anđela dok je i sama pokušavala da raščivija tajni plan Ane Ćurčić za koji veruje da je postojao.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Govoreći o Zvezdanu, Anđela je potkačila njegovu bivšu i istakla da je ubeđena da je postojao tajni plan Ane Ćurčić tokom prošle rijaliti sezone.

Tajni plan Ane Ćurčić

Ana i ZvezdanPrintskrin/Youtube


Ona je svakim danom kopala samu sebe sve više. Zato nije pobedila. Da je Ana bila iskrena uzela bi prvo mesto, ali ona ni za šta nije bila iskrena. Faca njena u tom momentu proglašenja pobednika je bila hit, a moja sreća neopisiva. Da je pobedila ne bi bilo fer – zaključila je Anđela u emisiji na Red TV.

Pročitajte i – Neočekivan skandal: Anđela upala kod Zvezdana u stan, vrištala iz sveg glasa 

Podsetimo, Anđela i Zvezdan ubrzo su raskinuli nakon što su oboje diskvalifikovani iz Zadruge 6. Zvezdan i Ana su nastavili dalje srećni, ali ne u vezi, već su krenuli svako svojim putem.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: Bojan Vuković/PRINTSKRIN YOUTUBE/ATA IMAGES

Još iz kategorije