Neda Ukraden u društvu zaboravljene mega zvezde: Da li je moguće da se baš sa njom našla?

23.04.2024

19:04

By

Tajči danas izgleda drugačije

Ata images

Neda Ukraden

Tajči danas izgleda drugačije, ali je zadržala prirodnu lepotu

Tatjana Kameron poznatija kao Tajči stekla je veliku popularnost krajem osamdesetih vanvremenskim hitom „Hajde da ludujemo“ kojim  je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji da bi nakon još nekoliko snimljenih numera rešila da se potpuno povuče sa javne scene, spakuje kofere i ode u Ameriku bez mnogo objašnjenja ili bar putem poslednje poruke za poštovaoce i fanove.

Tajči danas izgleda drugačije, niko ne može da je prepozna iako je negovana i sveža

Taj osećaj pripadnosti sebi, da znam ja sam svoja, a ne nečija je sigurno bio razlog zbog koga sam odlučila da odem – rekla je jednom prilikom za hrvatske medije objašnjavajući razloge odlaska pevačica prepoznatljiva po plavoj kosi i jarko crvenom karminu, pa su je neretko poredili sa čuvenom Merlin Monro. Tom prilikom iznela je i priznanje koje je zaledilo javnost, a tiče se nasilja kojem je bila izložena.

Tajči danas izgleda drugačije

Tajči i NedaInstagram

Budući da je tri decenije prošlo otkako nije medijski eksponirana, mnogi ne znaju kako Tajči danas izgleda i čime se bavi, a jedini način da o tome nešto više saznamo jeste njen Instagram nalog gde je veoma aktivna i gde vodi svoj vlog.

Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

Da je i nakon toliko godina zanosna lepotica, te da nekoliko bora na licu nisu umanjile njenu prirodnu lepotu i harizmu uverili smo se i zahvaljujući objavi balkanske pop zvezde Nede Ukraden koja je sa pratiocima na Instagramu podelila njihov zajednički snimak i obradovale sve fanove, kako one starije tako i mlađe generacije.

Podsećanja radi, Tajči je Hrvatsku napustila u januaru 1992. kako bi pohađala muzičku školu u Njujorku, diplomirala je u septembru sledeće godine i tada je promenila ime u Tatjana Metjuz.


Nastupala je u pozorištima u Njujorku i snimila album spiritualne muzike da bi kako je sama priznala nastupio najteži period u njenom životu. Borila se sa sa depresijom i anksioznošću, ali joj je muzika ponudila spas.

Na jesen 1998. upoznala je svog budućeg supruga Metjua Kamerona, sa kojim je dobila tri sina, međutim on je preminuo 2017. godine nakon duge i teške borbe sa rakom pluća, a pevačica je pre dve godine pronašla novu ljubav, Dejvida Lenglia.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije