Nikada nećete pogoditi čime se bavi supruga Sergeja Trifunovića: Otkrivamo u čemu je najbolja

22.05.2024

18:00

By

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

Instagram

Supruga Sergeja Trifunovića bavi se medijima

Supruga Sergeja Trifunovića, mlada Isidora Mijanović, počela je kao jako mlada da se bavi modelingom, ali to nije jedino njeno zanimanje. Kako prenose mediji, ona je radila i kao voditeljka, a uspešna je i na društvenim mrežama gde edituje video materijale, pa je Sergej Trifunović i te kako ponosan na nju.

Supruga Sergeja Trifunovića prilično je mlađa od poznatog glumca

Iako je mlada, supruga Sergeja Trifunovića je uspešna i ambiciozna.

– Isidora je radila kao voditeljka na Insta TV, a sudeći po njenom Instagramu uspešno se bavi i manekenstvom. U opisu profila stoji da je “umetnik i reditelj muzičkih videa”.

Supruga Sergeja Trifunovića

Isidora MijanovićInstagram

“Ono što malo ko zna, a sada i zvanično otkrivamo jeste da je Isidora, supruga Sergeja Trifunovića, deo našeg tima na Hype televiziji. Ona se bavi kreativnim sektorima naše produkcijske kuće.”

Pročitajte i – Sergej Trifunović verio je ovu lepoticu, pokazala i prsten – Vreme je da vam saopštim da se udajem 

O ljubavi Isidore i Sergeja ne prestaje da se piše, a oni očigledno ne kriju sreću i zadovoljstvo što su zajedno, pa je jasno da velika razlika u godinama nije prepreka na putu njihove sreće.


Pročitajte i – Verenica Sergeja Trifunovića otkrila kada će biti svadba, glumac spreman za decu – Za mene je to najveće ostvarenje

– Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo – rekla je Isidora za „Hype“ neposredno pred venčanje Sergeja Trifunovića.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Pre ljubavi sa Sergejom, Isidora je bila u vezi sa bivšim dečkom pevačice Teodore Džehverović, košarkašem Ninom Čelebićem.

Vrlo je zanimljivo to što je Isidora promenila na venčanju dve odevne kombinacije. Prvo je došla u beloj venčanici da bi je kroz koji minut promenila i presvukla se u crnu haljinu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije