Stoja sahranila muža pa završila na ulici: Izbacili je zajedno sa detetom

25.04.2024

13:00

By

Stoja sahranila muža

Stoja sahranila muža pa završila na ulici sa detetom

Pevačica Stojanka Novaković, Stoja, jednom prilikom je otkrila potresne detalje o teškom periodu koji je prošla nakon smrti svog prvog supruga.

Stoja sahranila muža pa završila na ulici sa detetom, otkrila teške momente

Naime, nakon njegove sahrane, Stoja je ostala bez krova nad glavom, prisiljena da napusti dom zbog želje suprugove porodice, te tako sa detetom završila na ulici.

– Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta… Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega – ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

Stoja sahranila muža

– Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde… Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu.

Pročitajte: Ceca završila u suzama zbog Veljka- Sve vreme se molila, oglasila se i Anastasija

Stoja je istakla da je imala podršku jedne dobre prijateljice koja joj je pružila utočište u teškim trenucima.


– Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica – priznala je pevačica jednom prilikom.

Stoja sahranila muža

Antonio Ahel/ATAImages

Kako bi se rešila viška kilograma s kojima je neretko kuburila, Stoja je vodila rigoroznu i krajnje bizarnu dijetu.

Pročitajte: Šta se sa njom dešava- Stoja se opet zapustila, samo ovu stvar na sebi neće da operiše FOTO

– Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: „Jao, vidi Stoja debela, celulit.,, Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša“. Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala.

Stoja sahranila muža

– Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže – otkrila je Stoja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Još iz kategorije