Darijan u velikom problemu: Porodica sprema osvetu zbog Sneže

17.12.2023

16:00

By

Sneža Kušadasi

Sneža Kušadasi posumnjala u trudnoću

Sneža Kušadasi posumnjala je da je trudna što je saopštila i sada već bivšim dečku Darijanu. Oni su se dogovorili da će da sačekaju još koji dan, a zatim će ona da odradi test za trudnoću i tako sazna da li je u drugom stanju ili je lažna uzbuna. Darijanova mama se oglasila i rekla da je srećna ako je unuče na putu.

Sneža Kušadasi

Sneža Kušadasi i Darijan izazivaju dosta polemike u rijalitiju

– Podržavam sina u svemu, pogotovo kada je izbor devojaka. Neću da pljujem Snežu, ali mnogo toga se meni kod nje ne dopada. Ne znam da li je trudna, nadam se da to nije izmislila zbog rijalitija, ako jeste, ja sam srećna i volela bih da budem baka- rekla je kratko Darjanova mama, dok nam njihova komšinica iz Pančeva kaže da Snežu niko ne voli.

Pročitajte: Javnost u neverici- Elita dobila novog voditelja, ukućani u šoku

Sneža Kušadasi

– Živela je nekoliko meseci sa Darjanom, šta da vam kažem, niko nju ne voli i svi su srećni što je ostavio. Njegova majka je prala, kuvala, čista, a ona kao neka zvezda, nikad ništa pipnula nije. Samo da spava i da se šeta, nikome nije jasno što je on bio sa njom. Priča se da je trpeo kako bi ušao u rijaliti, ne znam da li je istina, ali je lud što je uopšte bio sa njom. Ona ne zna da se javi na ulici, nema osnovnu kulturu. Sumnjam da je trudna, ako jeste jadan Darjan. Vidi se po njemu da on ne bi voleo sa njom da dobije dete, ona ima neku šifru, to je sigurno. Njegovoj mami laknulo kada je čula da su raskinuli. Ona sada sirota ćuti, čeka da se utvrdi da li je trudna ili nije, koliko god da želi unuče, verujte da ne želi da ga Sneža rodi, tako da nije srećna. Pritom, majak kao majka, vidi da joj sin to ne želi, a ne bi me čudilo da je ova sve izmislila da bi se pomirila sa njim. Koliko god da leti ona u nebesa, zna Sneža da nakon Darjana momka neće ni imati, on je njoj jedina prilika. Greota, on je obrazovan i dobar dečko, a zbog nje ga svi gledaju kao retarda. Čim se odvojio od nje, ljudi su videli njegovu drugu stranu. kaže nam komšinica Darijanova iz Pančeva.

 


Još iz kategorije