Javnost u neverici: Elita dobila novog voditelja, ukućani u šoku

11.12.2023

17:00

By

Ulazak bračnog para u Elitu

Novi voditelj Elite je izabran od strane ukućana

Danas je u Elitu stiglo pismo Velikog šefa koje je iznenadilo sve. Naime, učesnici su dobili novi zadatak.

Novi voditelj Elite

Novi voditelj Elite je Marko Janjušević Janjuš

Nakon što je Teodora Balzak morala da napusti rijaliti, zbog zdravstvenih problema, kako bi lečenje nastavila van Šimanovaca, Milena Kačavenda će dobiti novog kolegu, odnosno voditelja radio-emisije „Amnezija“, koja se emituje svake srede, direktno sa imanja.

Na samom početku sastanka, predložila Marka Janjuševića Janjuša, koji je već iskusan, kada je ova uloga u pitanju, a ostali ukućani su digli ruke i složili se sa Milenom.

Novi voditelj Elite

– Pričala sam sa Ša, on ne želi, tako da ću ja predložiti Janjuša – kratka je bila Milena u svom izlaganju.


Podsećanja radi, Teodora Balzak, učesnica rijaliti programa „Elita“, bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja. Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Pročitajte: Teodoru Balzak u zatvoru hteli da zaraze smrtonosnim virusom- Ovo su detalji

Novi voditelj Elite

– Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru „Elite“, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef – glasilo je tada pismo.

Još iz kategorije