Sada je sve jasno: Isplivale slike uništenog auta Đorđa Davida, prizor je šokirao sve

23.02.2024

20:02

By

Đorđe David osumnjičen

Ata images

Đorđe David

Slike uništenog auta Đorđa Davida dospele u javnost

Roker Đorđe David je nedavno prošao kroz pravi pakao kada je doživeo saobraćajnu nezgodu u Makedoniji. Na žalost  sve se završilo tragičnim ishodom jer je poginula jedna žena, a Grand je došao u posed snimka njegov havarisanog automobila.

Slike uništenog auta Đorđa Davida dospele u javnost i šokirale sve

U pomenutoj  nesreći učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo popularnog rokera Đorđa Davida. Roker je kobne noći u Severnoj Makedoniji naleteo na udes i pokosio ženu koja je stajala na auto- putu, nakon čega je sleteo u šipražje.

Slike uništenog auta Đorđa Davida

Grand online

Roker je o teškoj životnoj situaciji govorio za medije i istakao da mu period borbe tek predstoji.

–Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– rekao je Đorđe za Grand nakon nesreće i osvrnuo se na trenutak samog udarca koji mu je ostao urezan.

Slike uništenog auta Đorđa Davida

Đorđe DavidAta images


Kako je istakaou tom trenutku nije ni pomišljao na sebe.

– Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim…

– Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva.

Slike uništenog auta Đorđa Davida

– Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna– istakao je roker za Grand.

Podsećanja radi, Đorđe David je nakon mesec dana od saobraćajke na konferenciji za medije sa suzama u očima govorio o tragičnom događaju.

SLIKE: ata images, grand online

Još iz kategorije