Jovana i Željko Joksimović progovorili o Karleuši: Dotakli se njenih eksplicitinih slika

16.05.2024

20:05

By

Brak Jelene Karleuše

Instagram

Jelena Karleuša

Slike Jelene Karleuše pojavile su se kada je bilo najteže

Slike Jelene Karleuše koje su pokazale njenu najdublju intimu zagorčale su život i brak pop dive. Ipak, Jelena Karleuša uspela je to da prevaziđe, a između ostalih u tome su joj pomogli i Jovana i Željko Joksimović.

Slike Jelene Karleuše pojavile su se kada je bilo najteže

Naime, slike Jelene Karleuše u to vreme bacile su ljagu na njeno ime, a osim toga, poremetile su i brak Jelene i Duška Tošića, pa je zapravo tada i krenulo sve nizbrdo u njihovoj ljubavi.

Slike Jelene Karleuše

KarleušaATA IMAGES

Srećom, mnogi su tada stali uz Jelenu, a među njima i Joksimovići kojima je JK večno zahvalna, pa o tome javno često govori na sebi svojstven način:

Pročitajte i – Karleuša otvorila sve karte o razvodu – Ovo je njen konačni plan sa Tošićem

– Odem na večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Oni vole da pričaju, ja sam krenula da pričam šta mi je bilo teško, o situaciji sa slikama“, započela je Karleuša aludirajući na trenutak kada su mediji objavljivali njene privatne fotografije, pogotovo fotografije njene intime zbog čega se dugo nije oporavila.

Pročitajte i – I Jelena Karleuša je nekada konzumirala meso – Obavezno isprobajte recept za najsočniji biftek sa šampinjonima

Oni su meni dali jedan divan kompliment. Valjda me uteše, nisu znali šta da mi kažu – rekli su: „Ona je toliko lepa“. Ona je ono što je bilo na naslovnim stranama, znate šta. Hajde da je neka ružna, nego je toliko lepa. Kaže Željko: „Meni svi prijatelji kažu – što je lepa“. Jovana kaže da je i ona rekla da je bila lepa. Ima i neke lepe stvari, ako ništa barem im je moja intima bila lepa – rekla je Karleuša ovim povodom.


Slike Jelene Karleuše

Ovih nekoliko sekundi izjave preplavilo je društvene mreže, dok su komentari pljuštali na sve strane: „Bizar“, „Najbolji minut u istoriji televizije“, „Ovo samo ona može“, „Hit“…

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Dragan Gajić

Još iz kategorije