Siniša Kulić nije dobro: Marija moli Boga da Miljana ništa ne sazna

02.05.2024

11:00

By

Siniša Kulić nije dobro

Bojan Vuković

Marija mora da krije da Siniša Kulić nije dobro

Siniša Kulić je teško bolestan i njegovo zdravstveno stanje je sve lošije, a njegova žena Marija mora da krije od Miljane da on više ne može ni da govori. Naime, Siniša Kulić na samrti moli Mariju da ništa ne priča Miljani o njegovom zdravlju jer ne želi da ona to sazna. 

Svi u Nišu znaju da Siniša Kulić nije dobro zbog teške bolesti

Miljana bi odmah napustila rijaliti i izgubila sve honorare koji su joj preko potrebni. Kako otkriva naš izvor iz Niša, Siniša je mnogo loše, a najviše se brine o Miljani koja je u rijalitiju.

Siniša Kulić nije dobro

Slomilo ga je sve. I Mariji je sada jasno da je Siniša Kulić na samrti. Ranije je bar išao do kafane da se vidi sa drugarima, da popričaju i da tako ubije vreme, ali sada ne izlazi iz kuće.

Ni telefonom ne može da razgovara, samo preko poruka što ga dodatno umara, pa se mnogo nervira zbog toga. Niko od komšija i prijatelja mu više ne dolazi, jer ih je sve rasterao.

Marija je stalno sa njim, kao i unuk Željko, pa mu to još teže pada što ne može sa njim da se igra kao ranije. Marija ne želi da do Miljane dođe ova informacija jer zna da bi odmah napustila rijaliti.


Siniša Kulić nije dobro

Pročitajte i – Marija Kulić raskrinkala bivšeg zeta: Zola provaljen, stigli dokazi iz Niša

Ona krije od svih šta se dešava i kada neko od rođaka nazove Sinišu javi se ona da ne čuju koliko otežano priča, kaže izvor iz Niša i dodaje:

Sinišu je stres dokrajčio, čak Marija sada krije od njega šta se dešava u rijalitiju i ne da mu da gleda. Dodatno bi ga svađe Miljane sa ostalim takmičarima dotukle. Nije ni njoj ženi lako, ona hendluje sa svima, a i sama Marija je bolesna i prošla je kroz pakao – završava naš izvor.

 

IZVOR: Star magazin

SLIKE: Star magazin

Još iz kategorije