Sara Reljić hitno operisana: Saznala da ima karcinom, evo u kakvom je stanju

11.04.2024

10:00

By

Sara Reljić hitno operisana

Milan Maricic/ATAImages

Sara Reljić hitno operisana

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Sara Reljić prvi put javno je govorila o strašnoj dijagnozu koju su joj doktori ranije saopštili.

Reč je o raku dojke, a pevačica, kako kaže, ranije nije želela da govori o tome i pravi od sebe žrtvu.

Sara Reljić hitno operisana, pevačica imala opaku bolest

Na njenim nastupima i javnim pojavljivanjima, često ističe grudi u prvi plan, pa su mnogi komentarisali da ne želi da prizna da je ugradila silikone.

Međutim, Sara je sada objasnila da ništa nije krila, kao i da na početku karijere nije imala silikone, koje je ugradila u međuvremenu, ali ne zbog estetike već zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1)

– Tada kada je počelo o tome da se piše nisam imala silikone, u međuvremenu sam ih uradila,  iskrena je bila Sara, a na voditeljevo pitanje o tome zašto je to uradila, ona je priznala:


– To je neka tema o kojoj ne bih govorila, nažalost. Nisam se pokajala uopšte, ali imala sam predivne grudi i pre toga – rekla je ona.

Pevačicu su napadali i da je silikone uradila zbog estrade i tadašnjeg dečka, ali ona je sada ovo oštro demantovala.

Pročitajte: Uhapšen Ognjen Amidžić- Voditelj završio u zatvoru, priznao krivicu

– Ako pod dečkom misle na rak dojke onda da. Šalim se naravno, ma kakav dečko, ja zbog dečka nikad ne bih radila korekcije na sebi. To se sve jako brzo izdešavalo, hvala Bogu i kvantnoj medicini. O tome nikad ne pričam, ja nikada ne izigravam žrtvu, a veoma sam mogla.

Pročitajte: Nedelju dana pre ljudi su tu poginuli- Pevačica imala saobraćajnu nesreću, auto je uništen, a evo kako je ona

Kako kaže, nije primetila nikakve simptome opake bolesti, već je slučajno otišla na jedan pregled, posle koga je ubrzo usledila intervencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1)

– Mnoge žene sam podržavala u tome, išla sam na te događaje, nema tu neke velike filozofije, prosto to je sve život. Slučajno sam videla akciju kod jedne ozbiljne doktorke kvantne medicine i ona mi je rekla da pogledam ciste na jajnicima i grudi.

Sara Reljić hitno operisana

– Po hitnom postupku odem i odmah se sve izdešavalo, zato ljudima nije jasno da doktor kod koga sam radila zapravo ne radi silikone zbog estetike, već se bavi odstranjivanjem tumora i potom „vraća sve na mesto“ – dodala je pevačica i istakla da prethodno ništa nije napipala na dojkama.

Još iz kategorije