Dugo ga je krila: Sandra Rešić pokazala dečka, svadba je na pomolu

02.02.2024

15:15

By

Sandra Rešić pokazala dečka

Sandra Rešić pokazala dečka

Bivša učesnica rijalitija, Sandra Rešić se konalno skrasila kada je ljubav u pitanju. Ona je već neko vreme srećno zaljubljena, a sada je to podelila i na svom Instagram nalogu.

Sandra Rešić pokazala dečka, uživaju na odmoru u Dubaiju

Sandra već neko vreme skriva svoj ljubavni život od očiju javnosti, a sada je odlučila da ga dečka pokaže javno, tačnije, njegova leđa.

Sudeći po fotografiji, radi se o kršnom i visokom momku, koji je mišićav, a Sandra sa njim trenutno uživa u Dubaiju, odakle redovno kači fotografije. Kao što možete videti u nastavku ovog teksta, Sandra blista kraj novog partnera.

Sandra Rešić pokazala dečka

Inače, ona je pred Novu godinu otvorila dušu za medije, te otkrila svoje planove, a tada nam je i priznala da je u vezi.

Pročitajte: Sandra Rešić raskrinkala Snežu Kušadasi- Ona je prevarila narod, čak je i dečka iznajmila

– Uglavnom praznike provodim radno, naravno, par dana kasnije budem sa svojim najbližim ljudima, ali dugo već nemam osećaj za Novu godinu. Generalno bih poželela ljudima malo mržnje, standardno, zdravlja, sreće, ali manje mržnje – rekla je Sandra na samom početku.


Sandra nam je, zatim, otkrila da ipak jeste u vezi, iako o tome ne priča često, a tada smo morali da se osvrnemo i na aktuelna dešavanja u Eliti, na imanju, gde je ona nekada boravila i publika ju je najbolje upoznala kroz pomenuti rijaliti.

Sandra Rešić pokazala dečka

Pričala je i o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, koja joj je nekada bila bliska prijateljica, a onda se promenilo sve, tokom braka sa Anitom Stanojlović. Međutim, kada smo spomenuli Anđela Rankovića, Sandra je sve zaustavila:

– Ne, ne, to uopšte ne želim da komentarišem, ta tema me ne zanima, s tim sam završila još pre dve godine, davno prošlo vreme – rekla je Sandra o Anđelu.

Još iz kategorije