Sandra Rešić raskrinkala Anitu: I meni je smestila aferu, nju tek čekao pakao

07.12.2023

14:00

By

Sandra Rešić raskrinkala Anitu

Sandra Rešić raskrinkala Anitu Stanojlović zbog Matore

Sandra Rešić se mnogo iznervirala kada su je umešali u skandal sa Matorom i Anitom i sada pere ruke od njih dve, ali je morala da odgovori na sve optužbe.

Sandra Rešić raskrinkala Anitu

-Anita je davljenik koji će uvek pokušati da povuče druge sa sobom, ali ja nisam u tom mulju. Na zemlji sam gde stojim čvrsto, sa obe noge. Završavam svaki komentar na tu temu, više neću komentarisati ništa vezano na temu Matore i Anite, niti na temu rijalitija. Kada Matora izađe onda ćemo nas dve popričati oči u oči i tada ću imati svašta da joj kažem. To što je Anita pominjala Vuka Moba i neku navodnu aferu to je sve njeno maslo jer ne zna šta više da uradi od muke i besa. Hoću da se bavim svojim poslom od koga živim, kaže Sandra koja se dotakla i Prijovićke koju sada mnogi napadaju da je uspela zahvaljujući Breni i Filipu.

Pročitajte: Ostavljena na cedilu- Sandra Rešić besna kao ris, ovaj muškarac je kriv za sve FOTO

Sandra Rešić raskrinkala Anitu

– Da li je Priji pomoglo što je pored nje Filip, Brena, verujem da jeste, da li je kao i ja imala brdo osude u isto vreme, verovatno, ali da joj nije takve glaščine, mogla je iza sebe da ima sto Breni i Filipa ne bi mogla da bude gde jeste. Tako da se ne slažem da je to presudan faktor, tim jeste bitan, ali ona je zaslužna što je uspela.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije