Sa mužem je prošla pakao kada joj je oteo dete: Ovo je sin Indire Radić kog nikada niste videli u javnosti FOTO

14.02.2024

19:00

By

kuća Indire Radić

Ata images

Indira Radić

Sin Indire Radić se ne pojavljuje u javnosti

Pevačica Indira Radić o svom privatnom životu nije nikada mnogo govorila, ali ipak javnost je upućena u to da je prošla kroz težak period upravo zbog sina. Sin Inidre Radić danas je svoj čovek, koji ima 33 godine.

Sin Indire Radić danas ima 33 godine

Pevačica Indira Radić je tokom devedesetih godina bila udata a posle razvoda od supruga dugo godina je vodila bitku za starateljstvo nad svojim sinom.

Sin Indire Radić se zove Severin, a o njegovom ocu javnost zna tek toliko da je bio muž Indire Radić od koje se razveo, ali i jednu bolnu stvar a to je da je bez pevačicinog znanja sina jednom prilikom odveo u Bosnu.

Kako je ranije isticala Inidra je uz pomoć suda uspela da vrati sina, ali to je za nju bila teška borba koja je trajala.

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti jednom pirlikom.

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

Od tog trenutka Severin je živeo sa majkom sve dok se nije oženio.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

Severin je inače takođe u umetničkim vodama te je tako upravo on autor celog jednog Indirinog albuma.

Danas je Severin srećno oženjen čovek koji ima svoju porodicu.

2021. godine se oženio lepom Ruskinjom Elinom, da bi krajem 2017. godine Indira podelila srećne vesti:

– Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu – izjavila je Indira tada.

Severin je svoju suprugu upoznao na letovanju a u kontaktu su ostali i posle tog druženja. O tome je i sama Indria pričala jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

– Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, stalno su bili na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav – ispričala je jednom prilikom pevačica i dodala:

PROČITAJTE I: Anastasija blista od sreće: Oduševljena se obratila suprugu, slavlje u domu mladog bračnog para

– Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi.

Indira je danas ponosna baka, ali je isto tako jednom prilikom istakla da od kada se njen sin oženio da je ona tada dobila i ćerku koju je celog života želela da ima.

IZVOR: Star

Još iz kategorije