Indira Radić prošla kroz pakao: Bivši muž joj oteo dete, ovo su detalji

30.11.2023

17:00

By

kuća Indire Radić

Ata images

Indira Radić

Bivši muž Indire Radić je godinama bio u lošim odnosima sa pevačicom

Pevačica Indira Radić je već dugo godina jedna od omiljenih pevačica na domaćoj estradi, ali svoj privatmi život vešto skriva od očiju javnosti.

Ona vodi miran i povučen život, a nedavno joj se ostvarila velika želja pa je postala baka. Ipak, malo ko zna da je svojevremeno imala veoma turbulentne momente u svom životu. Tokom devedesetih godina bila udata, a nakon razvoda, sa bivšim mužem borila se dugo za starateljstvo.

Bivši muž Indire Radić

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni – rekla je pevačica u svojoj ispovesti.

– Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela – iskreno je ispričala ona, a bivši muž Indire Radić se nikada nije pojavio u medijima.

Pročitajte: Milica Todorović u suzama dočekala rođendan- Indira Radić je sve vreme grlila FOTO

Bivši muž Indire Radić


Podsećanja radi,  pevačica rođena u malom mestu Dragalovci u Bosni i Hercegovini, a koje ima svega 400 stanovnika. U njenoj rodnoj kući do smrti je živeo Indirin otac, a nakon toga kuća je ostala prazna.

SLIKE: Ata images, Printscreen

Još iz kategorije