Aleksandra Mladenović plaća skupo svoje greške: Pevačica sve priznala na svoj 30. rođendan

05.06.2024

14:00

By

Rođendan Aleksandre Mladenović

ATA IMAGES

Aleksandra Mladenović

Rođendan Aleksandre Mladenović slavila cela estrada

Rođendan Aleksandre Mladenović okupio je pola estrade. Naime, pevačica Aleksandra Mladenović organizovala je žurku povodom 30. rođendana u jednom restoranu u Beogradu, pa je izdvojila vreme i da se obrati okupljenim medijima.

Rođendan Aleksandre Mladenović organizovan je u poznatom restoranu u Beogradu

Kako je sama pevačica otkrila, rođendan Aleksandre Mladenović slavi se svake godine, ali je ovaj jubilarni bio posebno organizovan. Aleksandra se osvrnula i na sve greške koje je pravila u prošlosti i zrelo i odraslo stala iza svake, ali je ipak prvo samoj sebi poželela sve najbolje.

Rođendan Aleksandre Mladenović

Aleksandra MladenovićATA IMAGES

– Sebi sam poželela samo dobro zdravlje, baš mi to fali, stalno sam na putu, stalno sam iscrpljena. Mama mi je striktno zabranila da pijem, ali rekla sam da neću jer sam domaćica – rekla je Aleksandra koja je zabrinula sve kada je nedavno doživela saobraćajku, pa dodala da sada mnogo bolje izgleda nego ranije:

Rođendan Aleksandre Mladenović

Aleksandra MladenovićATA IMAGES

– Ja sam neko ko je naučio samo iz svojih grešaka. Svoje greške skupo plaćam – rekla je pevačica, ali nije želela previše da detaljiše o Darku, dečku Aleksandre Mladenović sa kojim je presrećna nakon što se u prethodnoj vezi razočarala kada je bila prinuđena da prijavi partnera policiji zbog uznemiravanja.


Pročitajte i – Nove vesti iz doma Aleksandre Mladenović – Njen dečko povukao potez zbog kog pevačica sija 

Pevačica je za povod 30. rođendan Aleksandre Mladenović ponela i poseban stajling, a i sama je pred medijima neskromno istakla da je prezadovoljna svojim izgledom.

Rođendan Aleksandre Mladenović

Aleksandra MladenovićATA IMAGES

– Nikad se ne bih vratila u tabor plavuša. Sada mnogo bolje izgledam, barem sam ja sama zadovoljna, a i godine su samo broj. Mada moja baba bi na ovo rekla da sam spremna za turšiju jer se još nisam udala. Svakako da razmišljam da u tom smislu budem ozbiljnija, ne želim da gubim vreme i zato i biram ozbiljne partnere – istakla je poznata pevačica.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije