Razbojnici upali u kuću Ere Ojdanića: Pevač van sebe, policija hitno reagovala

18.04.2024

19:00

By

Zdravlje Ere Ojdanića

Bojan Vuković

Razbojnici upali u kuću Ere Ojdanića

Era Ojdanić već nekoliko godina poseduje kuću na crnogorskom primorju, gde redovno provodi svoje letnje odmore. Međutim, doživeo je šok kada su mu javili da je njegova nekretnina obijena.

Razbojnici upali u kuću Ere Ojdanića, pevač hitno reagovao

Pevač je tada hitno otputovao u Bečiće da vidi šta se desilo i da slučaj prijavi policiji.

– Javio mu je komšija koji je sa porodicom otišao da letuje da su mu vrata obijena, i da su mu ispred kuće prevrnute velike saksije u kojima su bile posađene palme.

Pročitajte: Ovo su svi čekali- Dejan Dragojević se oglasio nakon Aleksandrinog porođaja, samo jedno je poručio

– Era je rekao da kreće uveče i da će videti o čemu se radi. Uopšte mu nije bilo svejedno, skočio mu je pritisak, nije bio sposoban ni da vozi, pa je sa njim krenuo neki prijatelj.

Razbojnici upali u kuću Ere Ojdanića

– Kada je stigao tamo, tek je doživeo šok! Sve je bilo isprevrtano, u kući haos, vrata slomljena, ali ništa odneto nije, to mu je bilo čudno. Prijavio je sve policiji i sada je angažovao ljude koji su mu postavili kamere. Nijedna kuća sem njegove nije obijena – kaže izvor za Star blizak Eri.


Pevač se oglasio ovim putem i nije krio da je ostao u šoku kada je saznao za ovaj slučaj. Budući da mu ništa nije odneto, ima sumnju da je ovo zlodelo učinilo više od osoba, jer ono što je zatekao u kući, bukvalno ga je izbezumilo.

Razbojnici upali u kuću Ere Ojdanića

Era OjdanićBojan Vuković

– U šoku sam, ja ne znam šta se desilo, rusvaj su mi napravili, ono nije mogao jedan čovek. Prijavio sam policiji, oni su izašli i na lice mesta, pa se nadam da će da uhavte te koji su mi uništili kuću.

Pročitajte: Ostavio narod u neverici- Era Ojdanić preminulu suprugu držao u hladnjači, sve zbog novca

– Sređivao sam i unosio nove stvari. Ne znam, može da bude da su neke propalice, da su tu spavali, ali što da sve onako isprevrću. Nisu odneli ništa iz kuće, zato mi nije jasno šta su tražili – pričao je tada Era.

Još iz kategorije