Sukob Nikoline Pišek sa svekrom ozbiljno se zahuktava: Miša Grof javno osuo paljbu, evo šta je poručio voditeljki

16.05.2024

14:00

By

Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa

ata images

Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa oko stana u Beogradu ozbiljno se zahuktava

Udovica Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek nakon smrti supruga vodi rat sa svekrom Mišom Grofom, a zbog nerašćišćenih porodičnih i imovinskih odnosa, oni su čak završili i pred sudom.

Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa dobio novi epilog, otac Vidoja se oglasio i izneo nepoznate detalje

Naime, kako je nedavno saopštila, ona je sudskim putem dobila rešenje kojim joj se odobrava da uđe u stan na Vračaru u kojem je deset godina živela sa suprugom Vidojem, međutim kada je nedavno pokušala da u isti uđe, kako tvrdi, sve je bilo zaključano.

Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa

Podelivši na Instagramu fotografiju sa lica mesta, ispred zgrade pomenutog stana, Nikolina je napisala:

– Očekivano, ali nadali smo se suprotnom. Deda Miša ne da da se uđe.

Pročitajte i – Nikolina Pišek hitno zbog ovoga privedena – Odmah se oglasio Miša Grof 

Po svemu sudeći, rat Nikoline Pišek i Miše Grofa zbog spornog stana dobio je novi epilog, voditeljka je najavila da će sledeći put doći sa policijom, a povodom njenog dolaska u Beograd sada se za „Blic“ oglasio Vidojev otac i otkrio šta se zapravo dešava.


Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa

– Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dve godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rešenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svetu želim da vidim to dete, nisam je video dve godine. Mene dete interesuje, nikakvi ratovi – rekao je Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof i dodao da Nikolina nema stan na Vračaru već da je to njegova imovina.

– Nisam bio tu kada je dolazila, ne znam što bi sa policijom došla, nije se najavila. Tu presudu bih valjda i ja morao da dobijem. Ona je tu povremeno živela sa mojim pokojnim sinom, to je sve moje. To je sve na mene, koji njen stan na Vračaru, ništa ne razumem. Ona ima tu svoje stvari, garderou, ali dve godine nije bila tu. Otkud njoj stan na Vračaru? Neka dođe, biće nam zadovoljstvo, kako drugačije – zaključio je njen nekadašnji svekar.

Rat Nikoline Pišek i Miše Grofa

Da li će se rat Nikoline Pišek i Miše Grofa okončati mirnim putem i dogovorom ili će se pak još žešće zahuktati, ostaje nam da vidimo, a kako trenutno stvari stoje reklo bi se da sporazum nije ni blizu, te da nijedna zaraćena strana ne želi da odustane od svojih principa.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije