Rat se nastavlja, Miša Grof odgovorio Nikolini: Nasledio sam 18 stanova, kako da ona deli moju imovinu!?

24.06.2022

22:00

By

Nikolina Pišek

Miša Grof žestoko odgovorio snajki Nikolini

Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snaje Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

Pitaću vas prosto, da li vi i ja sada možemo da delimo vašu imovinu? Ne možemo! E, tako i ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. Što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Ona da deli, šta da deli, ja ništa ne razumem?! Sve se vodi na mene – rekao je Miša Grof i nastavio:

Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da ti antikviteti, koje je on voleo, da ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne sa njenim novcem, nego sa mojim. U životu sam imao 6 galerija, antikvarnice, stanove…. To je sve novac koji sam ja njemu davao – kazao je on te dodao:

Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam… On je bio pod pritiskom, ona je insistirala na tome da se renovira ta kuća u Zagrebu i da ga odvuče tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100.000 evra, sve imam. Za 43 godine nikada nisam viknuo na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dete nikada udario. Ja ne znam šta ona hoće, mi smo oduvek bili bogati. Ne čujem se sa njom, ona zove, ja se ne javljam – završio je Miša Grof za „Kurir“.


Inače, Ristović i Nikolina se već danima prepucavaju preko medija, a glavna tema je nasledstvo ove porodice.

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Dragan Gajić, Ata images

Još iz kategorije