Otkrivena tajna zašto su se razveli Haris i Melina: U sve umešana ćerka Đina

15.03.2024

09:00

By

Nova devojka Harisa Džinovića

Ata images

Rastanak Harisa i Meline Džinović

Haris i Melina Džinović su nedavno sve izenenadili razvodom, a sada se malo po malo klupko odmotava.

Naime, navodno je njima velike muke zadavala i ćerka Đina, koja se nedavno podvrgla operaciji zadnjice.

Rastanak Harisa i Meline Džinović izazvao lavinu komentara

– Haris neće da prihvati da je njegova ćerka stavila silikone u grudi i sada u zadnjicu. To mu je teško palo. Za to krivi Melinu. Smatra da je ona odgovorna što je išla na operaciju, a ima tek 20 godina. Baš su se posvađali.

Rastanak Harisa i Meline Džinović

Melina i Haris DžinovićB.V.

– Majka kao majka, podražava ćerku da popravi ono u svom izgledu čime je nezadovoljna, pa je odobrila ovu operaciju, ali Džinović je odbio da finansira tu intervenciju. Problem je nastao tek nakon operacije. Hvala bogu, sada je sve u redu, ali bilo je čupavo. Zakomplikovalo se. To je Harisa još više razljutilo. Bio je uplašen. Kad se Đina oporavila, posavetovao ju je da se zaustavi kad su hirurške intervencije u pitanju – priča porodični prijatelj.

Pročitajte: Loše vesti u domu Ražnatovića- Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

Haris Džinović je rekao da ne želi da gleda ćerku kako se pući ili prikazuje zadnjicu u prvom planu.


Rastanak Harisa i Meline Džinović

– Detetu, kao ja Đini, mogu govoriti do prekosutra šta je pametno da radi, ali čim se okrene, presvlači se u liftu i ne sluša me. To je valjda tako kad su ti roditelji pod glavom, možeš da radiš šta hoćeš jer ti je sve ostalo egzistencijalno osigurano.

Pročitajte: Zaprepastio javnost- Haris Džinović otkrio detalje, evo kada je još pukao brak sa Melinom

– Ne bi njima pao Tiktok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebalo bi da ustanu ujutro u pet sati pa da odrade smenu. Sada uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo.

Rastanak Harisa i Meline Džinović

– Ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti, i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje… Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – kazao je on svojevremeno za bosanske medije.

Još iz kategorije