Radu Manojlović izdao brat: Snajka joj rekla strašnu stvar, pevačica u suzama

30.01.2024

10:15

By

Majka Rade Manojlović

Dragan Gajić

Rada Manojlović

Radu Manojlović izdao brat

Naša pevačica Rada Manojlović ima polubrata, Nenada Manojlovića, koji je danas poznati pevač, a u medijima su kružili priče da pevačica nije htela da mu pomogne na početku karijere.

Radu Manojlović izdao brat, pevačica u šoku zbog Nenadove odluke

Ona je nedavno istakla da će uskoro izdati duetsku pesmu sa Nenadom, ali do toga, po svemu sudeći nije došlo.

Radu Manojlović izdao brat

U pitanju je numera o bratu i sestri koji su razdvojeni od detinjstva i Rada je poželela da to otpeva sa Nenadom, i tako svima stavi do znanja da ne biće od saradnje sa njim i da ga mnogo voli. Kako prenose mediji, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet.

– Rada će tu pesmu snimiti, sada samo možda sa kim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo snimak se naježio. Ona je pisala Nenadu i poslala mu je snimak, ali joj on nije odgovarao.

Pročitajte: Poreska upala u Grand zbog Darka Lazića- Saša Popović otkrio detalje, umešana Rada Manojlović

– Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor. U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete, jer želi da izbaci solo pesme. Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku, on se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala, jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaku put nju odbio.


Radu Manojlović izdao brat

– Nenadov i Radin tata je isto ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča. Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala, kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom – govori izvor za „Star“.

Radu Manojlović izdao brat

Međutim, ni Nenad ne želi da priča na ovu temu, pa kada smo ga pitali za duet sa Radom rekao je da nije upućen i da ne planira da snima nikakav duet. Pevačica je objavila i tvit na društvenoj mreži gde nije krila koliko je razočarana:

– Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na sve. Tužno – napisala je Rada.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije