Brat Rade Manojlović zabrinut za sestre: Protivi se njihovoj odluci, porodica trpi FOTO

17.03.2023

11:00

By

Rada Manojlović o bebi

Bojan Vuković

Rada Manojlović

Porodica Rade Manojlović je pevačicina najveća podrška

Pevačica Rada Manojlović nedavno je otpustila svog dugogodišnjeg menadžera, a na njegovo mesto je zaposlila sestru Maju.

Porodica Rade Manojlović u strahu zbog menadžerskog posla

Njihov brat po ocu, pevač Nenad Manojlović nije krio da je zabrinut za sestre, jer kako kaže same plivaju u menadžerskim vodama.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu- Rada Manojlović je plaćala Milanove dugove, ovaj čovek ih je raskrinkao

Porodica Rade Manojlović

Ne bih voleo da se nađe u tome jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima rekao je Nenad za Grandonline.

Pročitajte: Luka Jović proslavio rođendan- Rada Manojlović zabavljala goste, opet šokirala stajlingom FOTO

Porodica Rade Manojlović


Podsećanja radi, Manojlovićeva je pre izvesnog vremena otpustila svog menadžera, a kako je istakla njena najveća podrška je njena sestra koja sada obavlja tu funkciju.

-Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama – kaže pevačica, a njena mlađa sestra i nova menadžerka dodaje:

Pročitajte: Rekla, pa porekla- Rada Manojlović se pomirila sa bivšim, viđen je ispred njenog stana FOTO

Porodica Rade Manojlović

Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije